Prodej bytu 2+1, Břidličná, Osvobození, 50 m2

Osvobození, Břidličná

1 399 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 667 Kč /za měsíc

(Cena včetně realitního a právního servisu)

Prémioví partneři v Břidličné

Informace k bytu

PRODEJ BYTU 2+1 BŘIDLIČNÁ, OSVOBOZENÍ 289, JESENÍKY

Prodej pěkného bytu 2+1, osobním vlastnictví v Břidličné v cihlovém domě na ulici Osvobození 289. Nachází se v 1NP, má plochu 50,6 m². Jedná se o pěkný byt ihned k nastěhování. A to jak k trvalému bydlení i k investici.
V půdorysu bytu ve foto galerii je dispozice bytu a m² místností . Byt má prostorné a neprůchozí všechny místnosti, zděné jádro, novou koupelnu s vanou i oknem. Velkou výhodou je spíž 2 m² s regály a také s oknem. Okna jsou plastová, vytápění bytu je ústřední dálkové. Teplou vodu ohřívá karma.

Byt je situovaný na východ a západ. Sluníčko je tedy po celý den a tím ušetříte na nákladech na bydlení. Na chodbě je vestavěná skříň a nika . K bytu také náleží 2 sklepy . Jeden sklep můžete využívat na kolo.
Cihlový dům je zateplený. Nachází se téměř ve středu města a přitom v klidné lokalitě v zástavbě nízkých domů a v blízkosti již je příroda a zahrádkářská kolonie.

U domu je parkování. Za domem najdete zelenou zónu s lavičkami i sušákem na prádlo.

V Břidličné se nachází školka, škola, Městský úřad, Policie, pošta, bankomat, obchody a restaurace, autobusová i vlaková doprava, krytý bazén i s dětskou výukou, hřiště a zahrádkářské kolonie.
Do Bruntálu s kompletní občanskou vybavení ( lékaři, nemocnice, RZS, zámek, divadlo, AQUA , sítě obchodů ( Kaufland, Lidl, Penny, Bila, Sportisimo, KIK, PEPCO ... ) je to ca. 12 km pouhých 12 min. autem.

Výhodou bytu je osobní vlastnictví, zděné jádro, neprůchozí pokoje, plastová okna a to jak v koupelně tak i ve samostatné zděné spíži i ve sklepě, klidná lokalita v zeleni s lavičkami i s parkováním.

Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl dodán.

V okolí Břidličné se nachází turistické i cyklistické trasy, Lázně Karlova Studánka, Praděd a Petrovy kameny, vyhlídka Nová Ves, přehrada Slezská Harta, Sovinec … .V zimě pak několik lyžařských areálů SkiAréna Karlov, Kopřivná, Ovčárna ….

Parametry bytu

Cena
1 399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně realitního a právního servisu
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Osvobození, Břidličná
ID
289
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Natálie Novosádová

Natálie Novosádová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Břidličné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu