Prodej domu na klíč, Prostějov, 167 m2 (ID: 3504431)

Prostějov

8 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 796 Kč /za měsíc

(Zvýhodněná cena pro první dům)

Prémioví partneři v Prostějově

Informace k domu

V nově vznikající lokalitě, která navazuje na ulici Jaroslava Ježka, přicházíme s nabídkou další novostavby. Tentokrát jsme pro vás připravili moderní dvojdům, každý s dispozicí 4+kk+garáž a celkovou užitnou plochou téměř 167m2. Vyhověli jsme velmi častému požadavku našich klientů, proto je v přízemí domu umístěna garáž, dále prostorný obývací pokoj s kuchyní, koupelna a technické zázemí. V patře tři samostatné pokoje, dvě šatny a druhá koupelna.
Dům bude vytápěn tepelným čerpadlem vzduch/voda. Ve vysokém standardu najdete např. komín pro instalaci krbových kamen nebo krbové obestavby, přípravu pro venkovní žaluzie, přípravu pro klimatizaci, úpravnu tvrdé vody a nezámrzný venkovní ventil na vodu. Výstavbu nabízíme ve 2 fázích, jako dům k dokončení nebo na klíč. K dokončení bude stavba uvnitř s omítkami, hrubými podlahami, SDK podhledy a bude připravena na finální práce (koupelna, WC, podlahy, interiérové dveře a výmalba). Domy budou v obou fázích prodeje z venku dokončené a napojené na veškeré inženýrské sítě (tlaková kanalizace, vodovod, vsak dešťových vod a elektřinu), budou provedeny venkovní zpevněné plochy, oplocení boční i zadní části pozemku. Místo výstavby je za ulicí Karla Kryla, v pěší docházce města Prostějov, nedaleko od obchodní zóny Tesco, Arkáda, OBI. Dobrá dostupnost dálnice směr Olomouc i Vyškov (BRNO), cca 3 min jízdy autem od domu na dálnici. Kousek od výstavby je dětské hřiště a park s WORK OUT venkovní „posilovnou“. Jsme přímo realizační firma a také developer. Uvedená cena v inzerátu je včetně pozemku o velikosti 388m2. Dokončení domu na klíč je v červnu 2024.

Uvedená cena je za dům na klíč.
Bližší informace vám rád sdělím po telefonu, případně na osobní schůzce.

Parametry domu

Cena
8 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Zvýhodněná cena pro první dům
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Prostějov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
167 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
388 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HP DOMY s.r.o.

Tovární 1118/43, Olomouc, Hodolany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Martin Valuš

Martin Valuš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Prostějově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu