Prodej rodinného domu, Chlumčany, 405 m2

Chlumčany

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Chlumčanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit tento zajím dům, který se nachází ve velmi atraktivní lokalitě - klidné obci Hradčany u Plzně, jen 10 minut jízdy od centra města. Tento samostatný dům 6+1 (3+kk, 3+1) s terasou, balkonem a garáží přináší nejen komfort a prostor pro celou rodinu, ale také možnost využití další bytové jednotky 1+1 nebo kanceláře podle vašich potřeb.

Lokace a materiály
Dům, postavený před čtyřmi lety, vyniká kvalitními materiály a energetickou účinností s hodnotou B. To znamená, že celková spotřeba energie činí pouhých 3 000 Kč měsíčně, včetně topení a ohřevu teplé vody. To je nejen ekonomické, ale také šetrné k životnímu prostředí.

Majestátní dům se nachází v tiché a neprůjezdné ulici nedaleko lesa, což zajišťuje maximální klid
a soukromí.

Bytová jednotka 3+1

První bytová jednotka disponuje vyhřívanou podlahou (dlažba) na ploše 150 m2 a rozlehlou terasou o rozloze 37,5 m2. Tato část domu zahrnuje dvě technické místnosti, které lze alternativně využít jako ložnice. Dále zde najdeme obývací pokoj, který je oddělen od prostorné kuchyně. Zakázková kuchyňská linka má pouze 4 roky a zahrnuje kompletní spotřebičovou výbavu (myčka, dvě trouby, varná deska, lednice, digestoř). V bytě se také nachází velká nadstandardní koupelna a samostatné WC. Orientace kuchyně a obývacího pokoje je na jihozápad, zatímco ložnice jsou orientovány na sever.

Bytová Jednotka 3+kk

Druhá bytová jednotka se nachází v prvním patře, má rozlohu 3+kk a v současné době je spojena s první jednotkou. Tato část domu je využívána jako tři ložnice a koupelna s WC, ale lze ji také snadno adaptovat na samostatný byt 3+kk. Prostorná koupelna je vybavena i infra saunou. Podlahy jsou vybaveny kvalitní plovoucí dřevěnou podlahou a pro vytápění zde slouží ekonomické infrapanely. Na jižní stranu je situován balkón, který je přístupný z obou ložnic situovaných na jih.

Venkovní Prostory

Tato nemovitost má celkovou výměru pozemku 1502 m2, vedlejší stavbu o rozloze 105 m2, kterou lze využít jako garáže pro až čtyři automobily a dále pro další bytovou jednotku 1+1 nebo technické zázemí ( sklad, herna, ping pong, kulečník, aj.) Celková plocha zahrady je 1209 m2

Technické parametry

Domy jsou napojeny na kanalizaci a obecní vodovod, ale je zde také možnost vlastní studny pro zásobování vodou. Dům je postaven z kvalitních DE termo poritových bloků Porit Théta tl. 36,5 cm a je opatřen lehčenou tepelně izolační stříkanou omítkou 6 cm. Vnitřní stěny jsou dvouvrstvé s vloženou armovací sklolaminátovou sítí. Okna, balkonové dveře a vchodové dveře jsou dřevěné eurookna tl. 92 mm s izolačním trojsklem.

Vytápění a ohřev

Pro vytápění je využíváno podlahové přímé elektrické topení, zatímco ohřev teplé vody zajišťuje bojler s kapacitou 240 litrů.

Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí pro ty, kteří hledají nadstandardní bydlení v klidné lokalitě, ať už pro vlastní bydlení nebo jako investici do pronájmu. Nebojte se nás kontaktovat a domluvte si prohlídku tohoto v

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Chlumčany
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
405 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1502 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miloš Toman

Miloš Toman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chlumčanech (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu