Pronájem rodinného domu, Velký Chlumec, 150 m2

Velký Chlumec

35 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Velkém Chlumci

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitelů Vám nabízíme výjimečnou příležitost dlouhodobého pronájmu rodinného domu 6+2 včetně nadstandardního zázemí, vše na pozemku o celkové ploše 11.802 m2. Dům je umístěn na samém okraji obce Velký Chlumec u Hostomic, okres Beroun.
Dvoupodlažní dům je dispozičně řešen jako 2x 3+1 včetně příslušenství, je podsklepen, zateplený, k domu náleží 3 garáže, sklad, herna (posilovna), vyhřívaný zastřešený bazén, venkovní vířivka, prosklená zastřešená pergola, letní kuchyň, sauna s relaxační částí, venkovní WC. Uvedené výměry ploch jsou pouze orientační.
Vytápění domu je zajištěno tepelným čerpadlem, v letní kuchyni a sauně je instalovaná klimatizační jednotka. Pojezdová brána a garážová vrata jsou ovládány pohony na dálkové ovládání.
Na rozlehlém pozemku se dále nacházejí 3 rybníčky a dřevěná chatka, západní část pozemku je zalesněná.
Nájemné 35.000,- Kč + energie, jistota (kauce) 70.000,- Kč, provize RK 35.000,- Kč.
Ze zákonných důvodů uvádíme hodnotu průkazu energetické náročnosti PENB v kat. G, po dodání průkazu bude skutečná hodnota upřesněna. Majitelé si vyhrazují právo uzavřít nájemní smlouvu se zájemci podle jejich kritérií. V případě Vašeho zájmu o další informace či sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
35 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Velký Chlumec
ID
20240013
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Samota
Plocha budovy
220 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
11809 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední elektrické
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Bc. Romana Havelková

Bc. Romana Havelková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Velkém Chlumci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu