Prodej bytu 4+kk, Brno, Duhová, 135 m2

Duhová, Brno

12 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 001 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji luxusní mezonetový byt o dispozici 4+kk a celkové ploše 135 m2 nacházející se na prestižní a žádané adrese v lokalitě Duhová Pole na ulici Duhová v Brně – Řečkovicích. Tato ojedinělá nemovitost byla navržena tak, aby zaujala i ty nejnáročnější zájemce o kvalitní bydlení jedinečnou kombinací elegantního a prostorného interiéru, prvotřídním provedením a nádherným výhledem do okolní krajiny.

Po vstupu do tohoto okouzlujícího bytu okamžitě pocítíte atmosféru elegance a exkluzivity, kterou dotváří velkorysé prostory obývacího pokoje spojeného v jeden celek s jídelnou a moderní kuchyní. Použité kvalitní materiály podtrhují jedinečnost tohoto bytu mezi nemovitostmi v této kategorii.

Mezonetové uspořádání obyvatelům umožní užívat si soukromí a komfort na obou úrovních bytu. K dispozici je již zmíněný velkorysý obývací pokoj, propojený s moderní kuchyní, dále tři prostorné ložnice s dostatkem úložného prostoru, nádherná pracovna na galerii, dvě luxusní koupelny, jedna včetně toalety a bidetu, druhá s rohovou vanou s masážními tryskami a chromoterapií, samostatná toaleta s pisoárem, komora, zimní zahrada a samozřejmě i terasa (7m2), která je ideální pro odpočinek a relaxaci.

Byt prošel v roce 2020 rozsáhlou rekonstrukcí, v rámci které se rekonstruovaly obě koupelny (sanita i obklady), byla dodána kompletně nová kuchyň včetně spotřebičů (Siemens, Bosch, Samsung), byla zbudována nová pracovna v mezonetu, vyměněny všechny interiérové dveře a proběhla renovace schodů. Během let 2022 a 2023 proběhla rekonstrukce terasy, došlo k výměně střešních oken včetně venkovních žaluzií a nemovitost byla vybavena novou klimatizační jednotkou .

K bytu dále náleží prostorný sklep o velikosti 6,8m2 a je možně dokoupit i vlastní garáž, což je bezesporu další výraznou přidanou hodnotou této exkluzivní nemovitosti.

Díky skvělé dostupnosti veřejné dopravy, kompletní občanské vybavenosti a také blízkosti přírody, zejména pak přírodního parku Baba, splní tento byt i požadavky nejnáročnějších klientů.

Tato luxusní nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci komfortu, elegance a jedinečnosti .Pokud jsme vás naší prezentací zaujali a chcete si ji prohlédnout a nasát atmosféru osobně, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na příležitost vám tuto výjimečnou nemovitost představit.

Parametry bytu

Cena
12 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Duhová, Brno
ID
9818
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
135 m2
Patro
3.
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Kristýna Šnajdrová

Ing. Kristýna Šnajdrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu