Prodej rodinného domu, Ženklava, 124 m2

Ženklava

7 770 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 030 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ženklavě

Informace k domu

Hledáte nemovitost, která splní požadavky i náročnější rodiny a zároveň nabídne dostatek prostoru pro relaxaci a koníčky? Pak věnujte pozornost této jedinečné nabídce. Nabízíme k prodeji rodinný dům s nadstandardním prostorem a zázemím. Dům o rozměrech 13 x 9 metrů se pyšní třemi plnohodnotnými podlažími a praktickým podsklepením. Prosluněný obývací pokoj s moderně vybavenou kuchyní a jídelnou se stane srdcem vašeho domova. Dům dále disponuje koupelnou a dostatkem pokojů, které si můžete upravit dle vašich potřeb. Kromě komfortního bydlení vám tato nemovitost nabízí i další bonusy.
Dvougaráž o rozměrech 10 x 6 metrů s dílnou a hospodářskou místností. V garáži pohodlně zaparkujete automobily a veškeré nářadí. Dílna se stane ideálním zázemím pro kutilování a hospodářská místnost poslouží jako úložný prostor. Vlastní studna s pitnou vodou vám zajistí nezávislost na dodávkách vody a vždy budete mít k dispozici kvalitní zdroj. V bazénu si v horkých letních dnech vychutnáte osvěžení a zábavu s rodinou a přáteli. V domě obecní vodovod. Vytápění plyn nebo tuhá paliva s možnosti si vybrat způsob vytápění, který vám nejvíce vyhovuje. Pozemek o rozloze více jak 1 000 m2. Na rozlehlém pozemku si vykouzlíte vlastní oázu klidu a relaxace. Užijte si grilování s přáteli, zahradní slavnosti, hry s dětmi nebo pěstování květin a zeleniny. V případě zájmu kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
7 770 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Ženklava
ID
1319
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
360 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
206 m2
Podlahová plocha
124 m2
Plocha nemovitosti
1004 m2
Plocha zahrady
798 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AZET reality

AZET reality

Vítkovická 3276/2a, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Bc. Matyáš Tofel

Bc. Matyáš Tofel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ženklavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu