Prodej rodinného domu, Brno, Novomoravanská, 415 m2

Novomoravanská, Brno

33 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 157 268 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k domu

Velmi prostorný jednopodlažní rodinný dům s infrasaunou, venkovním bazénem, samostatnou provozovnou, spoustou úložného prostoru a fotovoltaickou elektrárnou stojí na dobře dostupném místě v okrajové části Brna blízko OC Futurum a Olympia nebo přírodního parku Bobrava. Bungalov je orientovaný převážně do poklidné a krásně udržované zahrady. 

Velkoryse pojatou dispozici tvoří prostorný obývací pokoj s krbem a kuchyní, 4 ložnice, pracovna, 2 šatny, 2 koupelny, 2 samostatné toalety, centrální hala, předsíň, technická místnost, prádelna, velkokapacitní spíž, fitness, sklad se vstupem do zahrady a samostatná světlá místnost (28 m2) s kuchyňskou linkou a WC. Místnost zkolaudovaná jako provozovna je vhodná například pro kosmetický salón. Na interiér domu navazuje na západní straně rozlehlá terasa. 

Dům byl zkolaudován v září r. 2018. Podlahy jsou vinylové (v koupelnách s keramickou dlažbou), po celém domě je podlahové vytápění s možností regulace v jednotlivých místnostech (v koupelně doplněné o topné žebříky), zdrojem tepla je plynový kondenzační kotel, rekuperace umožňuje chlazení. Velkoplošná plastová sedmikomorová okna s trojskly jsou německé značky Veka, zastínit je lze exteriérovými roletami s dálkovým ovládáním. Nadstandardně velká kuchyně je vybavena elektrickou, parní i mikrovlnnou troubou, XXL indukční varnou deskou (80 cm), grilovací deskou i plynovým vařičem a 2 dřezy. Dům střeží zabezpečovací systém Jablotron. Fotovoltaické panely pokrývají během letního období veškerou spotřebu, přebytky jsou využity pro ohřev vody. Pohodlné parkování i uskladnění věcí umožňuje dvojgaráž s dostatkem úložného prostoru, další parkovací místa (i zastřešená) jsou na pozemku. Na terase je příprava na vířivku a na venkovní kuchyni i s komínem na venkovní krb, zastřešený bazén (7 x 3 x1,4 m) s technologií slané vody vyžaduje minimální údržbu. Na pozemku stojí také 2 sklady, z nichž jeden má WC a přívod vody. Díky zasazení domu uprostřed velké zahrady je v interiéru absolutní klid doplněný o výhledy do zeleně. Před domem je okrasná část zahrady, vzadu relaxační část s ovocnými stromy a prostorem pro dětské hry.  

Nedaleko domu funguje mateřská a základní škola, v pohodlné vzdálenosti je také OC Futurum a OC Olympia. Výborné dopravní spojení s centrem Brna zajišťují tramvaje, autem se lze snadno napojit na rychlostní silnici R52, směřující do Vídně, a na dálnici D1 i D2. Na kole je možné během 20 minut dojet do krásných hlubokých lesů přírodního parku Bobrava. 
Užitná plocha 565,9 m2, zastavěná plocha 726 m2, zahrada 2 252 m2, pozemek 2 978 m2. 

Parametry domu

Cena
33 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Novomoravanská, Brno
ID
104726
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
565 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
415 m2
Plocha nemovitosti
2978 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 28 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu