Prodej bytu 2+kk, Horoměřice, Komenského, 48 m2 (ID: 3509301)

Komenského, Horoměřice

4 995 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 805 Kč /za měsíc

(Cena zahrnuje odměnu Rk za zprostředkování a veškeré právní služby)

Prémioví partneři v Horoměřicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízím exkluzivně hezký světlý byt v DV se splacenou anuitou a dispozicích 2+kk o celkové ploše 47.3m2+11m2 terasa + parkovací stání. Byt se nachází ve vyhledávané a klidné lokalitě Horoměřic. Tento velice hezký a světlý byt 2+kk byl promyšleně přebudován z původního 1+kk, a to oddělením části prostoru z obývacího pokoje a kuchyně, který při své ploše 35m2 nijak neutrpěl a nechal tak vzniknout samostatné ložnici s oknem. Dále byt disponuje předsíní 5.5m2 s prostornou šatní skříní a koupelnou 6.5m2 osazenou vanou, WC, umyvadlem, el. žebříkem s ohřevem a novým el. kotlem k vlastní regulaci teploty.

Byt je také vybaven: kuchyňskou linkou se sklokeramickou deskou, el. troubou, digestoří, mikrovlnkou, dřezem, velkou lednicí s mrazákem, pračkou a prostornou šatní skříní.

Byt disponuje úžasnou 11m2 terasou, která přímo vybízí k odpočinku, anebo grilování a posezení, ze kterého máte výhled také na parkovací stání k bytu. Výhled je do klidu a zeleně s možností využití privátního dětského hřiště.

Dům, ve kterém je byt umístěn, má pouze 16 bytových jednotek a velice dobře fungující Bytové družstvo. Dům byl postaven v letech 2009-2010.
MHD, které je hned za domem, s přímým spojením na metro Dejvická (cca 10 min cesty), 10 min autem na Pražský hrad, skvělá dostupnost do Prahy a zároveň zeleň a klid, to vše může nabídnout tato lokalita, jako i školu se dvěma stupni a dostatek mateřských školek i zdravotní péče nebo nákupní centrum Lidl.

Obec Horoměřice leží při severozápadní hranici hlavního města Prahy ve Středočeském kraji. Sousedí s městskými částmi Praha 6 – Suchdol, Lysolaje, Nebušice a pyšní se rychlým přístupem do Prahy po rychlostní dálnici 7 s dojezdem cca 10 min.

Tento zajímavý a slunný byt může sloužit pro jednotlivce, anebo páry, kteří touží po klidu a zeleni s možností rychlého spojení na Prahu a okolí. Pokud však hledáte investiční byt, pak můžete mít okamžitý příjem z této nemovitosti (cca 200 000,-Kč/ročně), která je v této lokalitě velice rychle pronajímatelná. V současné chvíli je v bytě nájemník, který končí k 30.5 a byt bude předán a vyklizen dle fotodokumentace.

Tuto nemovitost mohu jen vřele doporučit.

Parametry bytu

Cena
4 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje odměnu Rk za zprostředkování a veškeré právní služby
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Komenského, Horoměřice
ID
2691
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
48 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK BOHEMIA s.r.o.

náměstí 14. října 1307/2, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Roman Benda

Roman Benda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Horoměřicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu