Prodej pozemku pro bydlení, Heřmaň, 975 m2 (ID: 3510855)

Heřmaň

2 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 059 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Heřmani

Informace k pozemku

Stavební parcela 975 m². Bydlení na venkově, ale s krajským městem pod kopcem. Inženýrské sítě na hranici pozemku. Údolí řeky Malše pár minut procházkou a budoucí nájezd na obchvat 5 minut autem.

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme mírně svažitý stavební pozemek v Heřmani u Českých Budějovic. Vesnice, o níž existují první zmínky už ve 14. století, leží asi 4 km čarou jižně od krajského města.

Co můžete na pozemku postavit?

Podle platného územního plánu můžete stavět rodinný dům s podkrovím, dvojdům, nebo třeba zemědělskou usedlost. Pravidelný tvar pozemku a velkorysá zastavitelnost 40% vám dají vcelku široké možnosti, jak se v rámci výstavby realizovat.

A co sítě? Voda, kanalizace, elektřina apod.?

V obecní komunikaci u hranice pozemku vede kanalizace i vodovod. Pokud nechcete řešit přečerpávání, nabízí se vám obecní kanalizace ještě na druhé straně pozemku, opět za jeho hranicí. Nahoře v komunikaci vede i plynovod a o přípojku elektřiny pan majitel už distributora zažádal. Tzv. „kaplička“ by na pozemku měla být ještě do konce letošního léta.


Kam na houby, k řece, na úřad, ale třeba i na nákup a na MHD?

Obecní úřad je přímo v Heřmani. Na městskou (linka č. 10) je potřeba sjet do nedalekého Vidova - tam si rovnou můžete udělat malý nákup. Vášniví sběratelé hub můžou být bez obav – tady si svá oblíbená místa najdete rychle. Heřmaň je obklopená lesy a nádhernou přírodou. Pohodovou procházkou sejdete do údolí řeky Malše, kde se můžete vykoupat, nebo jen tak relaxovat. S dětmi si tu určitě brzy najdete i své oblíbené okruhy na cyklostezce.


Rádi byste dostali ještě větší porci informací?

Nebo bude lepší se do Heřmaně rovnou vydat na prohlídku? Vyplňte prosím formulář u inzerátu. Dostanete odpověď s doplňujícími informacemi a užitečnými dokumenty do 20 minut na e-mail, který uvedete.(Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta". Občas se tam e-mail může zatoulat.)

Parametry pozemku

Cena
2 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Heřmaň
ID
J09792
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
975 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tadeáš Vaverka

Tadeáš Vaverka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Heřmani (okr. České Budějovice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu