Prodej ubytování, Desná, Hutní, 270 m2 (ID: 3511705)

Hutní, Desná

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Desné

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Sníte o velkém rodinném domě či chalupě v Jizerkách? Toužíte po samotě, stranou od lidí? Uvítáte velký pozemek se šuměním bukového lesa? Nebo se chcete vrhnout do podnikání v oblasti ubytování s návratností do 10 let?
Toto vše nabízí tento částečně roubený dům v Desné v Jizerských horách.

Nabízíme ke koupi rodinný dům / chalupu, se zast. plochou 195 m2, umístěnou na samotě a obklopenou bukovým lesem. Dům je dispozičně řešen jako 7+1, 3x wc, 3x koupelna + úložné a technické zázemí. Je částečně podsklepen a menší půda je vhodná jako úložný prostor. Pozemek o celkové výměře 5.928 m2 je převážně zalesněný.

V přízemí se nachází vstupní chodba se vstupem do sklepních prostor, centrální chodba se schodištěm do patra, obývací pokoj s krbem, kuchyň, obytná roubená místnost, 2x samostatné wc, 2x samostatná koupelna, sklad, technická místnost (kotelna) a skladovací prostory na dřevo a uhlí.

V patře se nachází chodba, 5 pokojů, koupelna, wc a několik skladových a úložných prostor.

Před domem je k dispozici dlážděná terasa a možnost parkování pro 5 vozů. V případě ubytování je možná kapacita 16 - 20 osob.

Vytápění je zajištěno centrálně kotlem na TP či elektrokotlem a dále krbem s teplovzdušnými rozvody do patra. Voda je z místního zdroje a odpady svedeny do jímky. Ohřev vody bojlerem.

Přístup k domu je po zpevněné komunikaci. Cca 270 m od domu se nachází vlakové nádraží Horní Polubný s raritní ozubnicovou tratí. V Desné je k dispozici veškerá občanská vybavenost.
Jizerské hory jsou velmi oblíbené pro cyklistiku, pěší turistiku, běžecké i sjezdové lyžování a svou sklářskou historii. Dominují množstvím rozhledem, přehrad, skalních vyhlídek, přírodních rezervací a dalších turistických cílů.

K dispozici ihned. V ceně je zahrnut veškerý realitní a právní servis, včetně správních poplatků. Financování úvěrem zajistíme zdarma.

Z důvodu nedodání PENB před začátkem inzerce je nemovitost dočasně zařazena do energetické třídy G.

Parametry nemovitosti

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Hutní, Desná
ID
1149
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Samota
Podlahová plocha
270 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Učňová

Janov nad Nisou 405, Janov nad Nisou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Simona Učňová

Simona Učňová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Desné (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu