Prodej rodinného domu, Dobříš, Čs. armády, 165 m2 (ID: 3512444)

Čs. armády, Dobříš

6 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 543 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dobříši

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi rodinný dům 3+1 s bezbariérovým přístupem o zastavěné ploše 90m2, k trvalému bydlení, či k chalupaření. Výhodou této nemovitosti je možnost vestavby podkroví o rozloze 85 m2.
V přízemí domu se nachází kuchyně, prostorný obývací pokoj, 2 ložnice, koupelna a WC. V patře je možné přistavět druhou bytovou jednotku o rozloze 85m2. Celý objekt je částečně podsklepený.
Součástí prodeje je garáž, dvě kůlny, zahrada. Vejminek, samostatně stojící zděný domek, který zve ke kreativní výrobě v dílně, či ateliéru.

Dům je napojen na veřejnou elektrickou síť, obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění domu zajištěno plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem. Dům má plastová okna a novou fasádu. Rekonstrukce rozvodů vody v plastu a elektřiny v mědi, proběhla v letošním roce v přízemí domu.
V pěší dostupnosti je veškerá občanská vybavenost (restaurace, MŠ, ZŠ, ZUŠ ...). Dále je v okolí Rokokový zámek Dobříš s kouzelnou zámeckou zahradou, Anglickým parkem a rybníky. V okolí Dobříše je vybudována síť cyklostezek, nádherné lesy plné hub a Vltavská kaskáda, v dojezdové vzdálenosti na Golfové hřiště do Líšnice, nebo Slapy sv. Ján. Ke stájení koní je v okolí spousta příležitostí. Pokud raději za kulturou, město Dobříš i Příbram nabízí škálu vyžití.

Těším se na Vás při osobní prohlídce malebného domu.

Parametry domu

Cena
6 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Čs. armády, Dobříš
ID
00697-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
165 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
243 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

linka zákaznická

linka zákaznická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobříši?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu