Prodej pozemku pro bydlení, Praha, 607 m2 (ID: 3513266)

Praha 4 - Újezd u Průhonic

14 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 720 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k pozemku

LUXUSNÍ POZEMEK V UZAVŘENÉ /GATED/ LOKALITĚ BLÍZKO PRŮHONIC

KOMORNÍ PROSTŘEDÍ
V městské části Praha Újezd u Průhonic v rámci budovaného vysoce žádaného luxusního areálu Park Újezd jsme pro Vás připravili omezenou kolekci sedmnácti pozemků pro výstavbu vil a rodinných sídel – KOLEKCE PRESTIGE. Nacházejí se v nejatraktivnější - uzavřené části budovaného resortu.
Vjezd i výjezd z lokality pro Vás budou hlídat informovaní vrátní – Vaši asistenti. Pozdraví a zeptají se, jak se máte a v čem mohou pomoci.

DOBRÁ SPOLEČNOST
Pozemky si zde již koupili známí sportovci, podnikatelé a právníci. Ti vyžadují a oceňují bezpečí a soukromí. Někteří z nich své domy již postavili, někteří právě začínají. A vy to ještě můžete stihnout a dohnat je!
Celá lokalita bude osazena moderními bezpečnostními systémy, které zabrání tomu, aby se zde pohybovali cizí lidé.

MAXIMÁLNÍ POHODLÍ A SLUŽBY KLUBU PARK ÚJEZD
Každý nový klient ke svému pozemku získá pro sebe a své nejbližší nárok na členství v novém klubu K1.
Sportujte v klubovém fitness, odpočiňte si ve Spa, ponořte se do velkého bazénu s terasami a malou pláží . Naše vlastní aplikace Tempus One app Vám komfortně z pohodlí domova umožní rezervovat si služby přímo v resortu.
Dejte svým dětem možnost trávit společně čas v Baby clubu, zaběhněte si mezitím přes údolí Botiče do překrásné Dendrologické zahrady, poseďte s přáteli v restauraci Klubu, pracujte v klubovém coworkingovém prostoru. Nikam nejezděte. Buďte s těmi, na kterých Vám nejvíc záleží.

POZEMKY V KOLEKCI PRESTIGE
Díky své strategické poloze je veškerá občanská vybavenost v okolí resortu Park Újezd snadno dostupná.
Na webové mapě si můžete prohlédnout ten pozemek, který Vašemu záměru vyhovuje nejvíce. Pozemky mají koeficient OB-C, což poskytuje možnost výstavby Vaší vysněné vily.
Tento krásný pozemek má rozlohu 607m2, v této lokalitě preferujeme domy ne menší, než 250 m2.
Výstavba infrastruktury je již v plném proudu. Příjezdové komunikace a síťování zajišťuje společnost Strabag, a.s. a jejich údržbu vykonává na základě smlouvy městská část.

JAK JE TO S VÝSTAVBOU DOMŮ?
1. Úplně nejjednodušší je vybrat si dům z ikonické kolekce vzorových domů Tempus.
2. V případě individuální výstavby Vám s radostí pomůže Tempus design. Na Instagramu jej /kromě 150.000 dalších pozorných sledujících/ sledují takové osobnosti, jako je Simona Krainová, Nikol Štíbrová, Monika Bagárová, Mirai a další..
3. Když si dům budete chtít vymyslet úplně sami, Vašemu architektovi dodáme veškeré technické podklady i designová pravidla pro vily v lokalitě.
V každém případě Vám rádi pomůžeme s interiérem i zahradou, s návrhem i realizací.
Důležitá poznámka: budeme rádi, když dům zkolaudujete do 5 let od chvíle, kdy jste si jej koupili. Chceme to i pro Váš klid a pořádek.

Ještě více informací zjistíte na webu celého projektu: www.park-ujezd.cz.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

Bylo by škoda, kdybyste se neozvali, pozemků v této limitované kolekci je jen 17!

Zatím 

Parametry pozemku

Cena
14 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Praha 4 - Újezd u Průhonic
ID
01525
Plocha nemovitosti
607 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Kubicová

Petra Kubicová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu