Prodej chaty, Soběslav, 29 m2 (ID: 3514027)

Soběslav

Rezervováno
Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(rezervováno)

Prémioví partneři v Soběslavi

Informace k domu

Nabízíme k prodeji okrasnou zahradu se stavbou s č.e., která se nachází v jihozápadní okrajové části města Soběslavi, dle územního plánu obce je pozemek určený k zástavbě objektu k rekreaci, na pozemku se nachází jiná stavba s č.e. o zastavěné ploše 22 m2 (sklepní prostor o 2 místnostech s možností výstavby chaty nad stropem), ve sklepním prostoru je zřízena kopaná studna o hl. 4,5 m a WC s odvodem splaškových vod do jímky (cca 2 m3), která je umístěna na pozemku, nad sklepem je zahradní kuchyňka (4 m2) a sklad nářadí (3,5 m2), na pozemku je dále pergola (9 m2) a foliovník, elektro 230/400, příjezd k pozemku po obecní cestě. Celková plocha pozemku je 383 m2 (ZP 22 m2, zahrada 361 m2)
V Soběslavi kompletní občanská vybavenost včetně venkovního bazénu, sportovního areálu (zimní stadión, fotbalový stadión, tenisové kurty apod.), řeka Lužnice, v okolí rybníky, lesy, cyklostezky, cca 5 km dálnice D3 (Praha – České Budějovice), vlakové nádraží.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
rezervováno
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Soběslav
ID
100311
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
29 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
383 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

INREKA

Nábřeží Otakara Ostrčila 275/2, Soběslav III

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Jaroslav Šilha

Jaroslav Šilha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Soběslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu