Prodej chalupy, Blatce - Tubož, 150 m2

Blatce, Tubož

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Blatcích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

V obci Tubož na Kokořínsku, v malebném kraji Karla Hynka Máchy je pro vás připravena na prodej kouzelná roubenka, která vám poskytne absolutní soukromí.

Stylová chalupa s garáží a samostatnou stodolou stojí ve slepé ulici situované na konci obce, na lehce svažitém pozemku o celkové výměře 2.727 m2.

V přízemí najdeme rozlehlý obývací pokoj s otevřeným krbem, samostatnou kuchyň s jídelnou a v patře 2 velké ložnice s pavlačí. Dalším místem k realizaci vašich nápadů je půda, která propojuje dům s prostorem nad garáží.

V koupelně se nachází původní nerezová lázeňská kamna, která ohřívají 200 litrů vody a zároveň poskytují příjemné teplo.

Dobře udržovaná chalupa zachovává zdejší lidovou architekturu. Budova, která je kulturní památkou, pochází z 19. století. Kuchyň je zděná, zbytek chalupy roubený. Garáž byla přistavěna v roce 1936 a ve stejném roce byla renovována střecha. Nová dřevěná okna byla vyrobena přesně podle původních oken.

Přímo z domu je možné vyrazit na některou z oblíbených turistických nebo cyklistických tras. V blízkém okolí se nachází velké množství přírodních památek, například vesnická památková rezervace Olešno, údolí Peklo, Máchovo jezero nebo lázeňské městečko Mšeno.

Kombinace borových lesů, pískovcových skal, hlubokých roklí a malých jezírek tvoří naprosto jedinečnou kombinaci, která spolu s čistým vzduchem a klidným prostředím zaručuje dokonalou relaxaci.

Místo je přitom vzdáleno necelou hodinu jízdy od Prahy. Dopravní spojení s okolními městy zajišťuje autobus.

Až sem přijedete na prohlídku, rázem zapomenete na okolní svět (není zde signál) a už se vám nebude chtít odjet.

Brzy na viděnou!

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Blatce, Tubož
ID
12053
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
267 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
2727 m2
Plocha zahrady
2460 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka, Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Lenka Kovářová

Lenka Kovářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Blatcích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu