Prodej bytu 2+1, Měcholupy, 47 m2 (ID: 3517954)

Měcholupy

690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 288 Kč /za měsíc

(nejnižší podání)

Prémioví partneři v Měcholupech

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 (47,4 m2) ve Velké Černoci, okres Louny. Dům je situován v klidné lokalitě na okraji obce. Ke vsi přiléhají pěkné lesy plné borůvek a hub.
Bytová jednotka číslo 3 se nachází ve zvýšeném přízemí bytového domu. Byt se sestává z těchto místností a prostor: kuchyně – 7,83 m2, obývací pokoj – 16,80 m2, ložnice – 12,01 m2, rekonstruovaná koupelna s WC – 5,3 m2, předsíň – 4,59 m2. V rámci společných prostor jsou k tomuto bytu k dispozici 2 sklepní jednotky.
Bytový dům o 6 jednotkách je moderně spravován a udržován pokrokovým předsedou SVJ, na fondu oprav je našetřeno 900 tisíc Kč (podíl na tento byt cca 150.000,-Kč), SVJ není zadluženo. Zvažuje se oprava společné střechy, výstavba dalších 2-3 bytů v podkroví (příjmy z nájmů půjdou do fondu oprav domu), fotovoltaika. Vytápění – automatický společný kotel na uhlí, náklad cca 1000,-Kč měsíčně včetně ohřevu teplé užitkové vody. Aktuální záloha elektřiny pro 3 člennou rodinu je 1300,-Kč měsíčně, voda z obecního vodovodu cca 300,-Kč měsíčně. V okolí domu je dostatek parkovacích míst. Dle dohody lze pronajmout garáž. Dům se nachází na okraji obce, na konci ulice bez hluku z dopravy. Je zde i možnost využívat venkovní bazén. Byt je nyní pronajat 3 členné rodině, čistý zisk pro pronajímatele je minimálně 5000,-Kč měsíčně. Dle přání kupujícího může nájemce v pronájmu pokračovat a nebo dle potřeby odejde do 2-3 měsíců.
V obci Velká Černoc je obchod s potravinami, veškerou další občanskou vybavenost najdeme v nedalekých Měcholupech: ZŠ, MŠ, praktický lékař, pošta partner, obecní úřad, Logopedická škola, dům seniorů.

Elektronická aukce se bude konat dne: 5.6.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzM5NzM=
Prohlídka se bude konat 25.5.2024 od 11:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu - Ing. Dalibor Höfer. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci.

Zajímavá příležitost – dům se nachází nedaleko dálnice D6 Praha - Karlovy Vary. Nyní dojezd do Prahy autem cca 40 minut. V příštím roce se dokončí další úsek této dálnice (Krupá-Hořesedly), čímž bude nájezd na dálnici pouze 3km od domu a dojezd na okraj Prahy za cca 30 minut. Díky tomuto se tato lokalita nyní stává velmi vyhledávanou a očekává se růst cen nemovitostí v příštích 2 letech. Autobusové spojení do Prahy - Zličína, do Kadaně a do Podbořan. Nová linka PID – Pražské integrované dopravy – bus č. 415, jede do Prahy ve špičkách na Zličín každou hodinu, jinak každé 2 hodiny, jezdí i o víkendu. Doba jízdy 1 hodina a 19 minut. Vlakové spojení Chomutov – Praha je ve 3 km vzdálené stanici Deštnice a spojení Rakovník – Chomutov je v 5 km vzdáleném Svojetíně. Nákup nemovitosti lze financovat úvěrem či hypotékou. Pro bližší informace volejte předem aukčního..

Parametry bytu

Cena
690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
30. 5. 2024
Adresa
Měcholupy
ID
6001AD2415S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
47 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

e-drazby.cz s.r.o.

Nerudova 956/24, Hradec Králové, Pražské Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Měcholupech (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu