Prodej bytu 3+kk, Plzeň, Na Jíkalce, 110 m2 (ID: 3518918)

Na Jíkalce, Plzeň

13 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 196 Kč /za měsíc

(Součástí ceny také 2 parkovací stání, nová kuchyňská linka, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Exkluzivní nabídka bytu 3 + kk v našem nedávno úspěšně dokončeném bytovém domě.

Bytový dům se nachází v centru města ve skromné a klidné ulici Na Jíkalce v Plzni, v dochozí vzdálenosti doslova pár minut se dostanete k obchodnímu centru Plaza či náměstí Republiky nebo na druhou stranu na klidnou procházku k Vinicím podél řeky Mže nebo k plzeňské ZOO.

Kolaudace tohoto domu proběhla koncem roku 2023 a ve správě spadá pod firmu SVJ Triumfa. Nabízí nejen vytápěné společné prostory, zateplené garážové stání ale i relaxační zónu ve formě společné zahrady ve vnitrobloku.

Ojedinělý a atypický byt o podlahové ploše 104,1m2 a s terasou 13m2, který Vám nabízíme se nachází v 2. NP, původně spojený ze dvou bytů 2 + kk. Podlahové vytápění, 2 koupelny samozřejmostí a 2 parkovací stání.

Byt obsahuje nadstandartní zakázkové vybavení a úpravy v minimální hodnotě 800 000,-Kč jakožo jsou:

Dřevěná podlaha, podsvícená kuchyňská linka včetně spotřebičů v minimální hodnotě 300 000,-Kč s italskou stěrkou Travertino Romano, prostorná koupelna též kompletně v italské stěrce Travertino Romano s vanou a walk – in sprchou, na zakázku šité black-out závěsy v celém bytě, podsvícená skleněná příčka a zakázková skříňová sestava.

V případě pro rodinné využití či pocitu malého komfortu kvůli jedné ložnici, lze provést stavební úprava, rozdělení místnoti a zhotovit jako 4 + kk. Uvedeno pouze informačně, není součástí ceny.


Vaše PB Reality

Parametry bytu

Cena
13 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Součástí ceny také 2 parkovací stání, nová kuchyňská linka, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 5. 2024
Adresa
Na Jíkalce, Plzeň
ID
Na Jíkalce B4,B5
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

PB Reality

Otýlie Beníškové 1697/20, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Adam Kodýtek

Adam Kodýtek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu