Prodej zahrady, Karolinka, 710 m2

Karolinka

957 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 561 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Karolince

Informace k pozemku

Báječná rovinatá zahrada na Valašsku a současně jen 800 metrů od Balatonu. Tohle je možné jen v malebné obci Karolinka, kde Vám chci ukázat tento skvělý pozemek. Dýchá z něj klid a pohoda a jsem si jistá, že se Vám tu bude líbit jako mně. Nakonec, víte co? Zavolejte mi a dohodneme si konkrétní čas Vaší prohlídky anebo individuální předtermín.

Na co se tu můžete těšit:

Celý pozemek, který bude oddělen ze současné zahrady má rozlohu 710 m2 a přístup má zajištěn ze 3 různých stran. Již máme připraven geometrický plán k oddělení v katastru, který Vám ukážu na prohlídce. Územní plán umožňuje jak stavbu rodinného domu, tak i rodinnou rekreaci. Na prohlídce se podíváme na podrobnosti, jaké jsou možnosti.

Jak vidíte na fotkách, pozemek je krásně rovinatý, jen lehoulilince se svažuje směrem k Vsetínské Bečvě, která je asi 250 m daleko. A můžete být v klidu, ani v roce 1997, ani jindy, nepřišla povodeň na návštěvu.

Na zahradě roste několik vzrostlých ovocných stromů (hlavně jabloní) a keřů, takže na svou první úrodu budete čekat jen pár měsíců. A pořád je ještě čas založit si pár záhonů na saláty či ředkvičky či rajčata. Celý pozemek je poctivě oplocen, kromě nově oddělené hranice, kterou si snadno doděláte.

A jak je to tu se sítěmi? Přijďte na prohlídku a všechno Vám ukážu v podrobných mapách.

Karolinka je taková nenápadná menší sestra vyhlášených Velkých Karlovic. Stejné údolí, stejná krása valašské přírody, stejně pohostinní súsedi keří mluvijá jak Jarmila Šuláková. Jen ceny nemovitostí jsou tu o poznání rozumnější než v Karlovicích. A navíc to máte o krůček blíž na Vsetín. Než řeknete H-H-H-H-Ú, jste tam. Cože?? No přece Hrozenkov-> Halenkov > Huslenky > Hovězí > Ústí a jste v okresním městě.

Tohle místo je ideální pro rekreační využití, protože je tu co dělat celý rok. Přes léto si užijete pěší túry od Soláně po Tanečnicu, anebo kouzelné vyjížďky na horském kole, ze kterých se budete vracet s pusou fialovou od borůvek. A samozřejmě taky koupání v už zmíněném Balatonu, kde se přes léto každou chvíli něco děje. Na podzim si v okolních lesích nasbíráte nůše hub na poctivou bramboračku. V zimě se vyřádíte na vyhlášených sjezdovkách na Soláni, v Karlovicích či přímo v Karolince. Po večerech můžete vychutnávat luxusní wellness v několika špičkových hotelích v okolí. No a na jaře? Znáte něco krásnějšího, než jarní valašskou přírodu, která voní rozkvétáním?

Tak na co ještě čekáte? Telefon do ruky a honem volejte, ať je toto kouzelné místo právě Vaše.

V případě více zájemců si vybírá majitel dle svých představ. Jestliže sami nějakou nemovitost prodáváte, pomůžu Vám ji prodat co nejrychleji a co nejlépe, protože umíme nejhezčí fotky a nejčtivější popisy. Tak už se nenechte přemlouvat a zavolejte mi.

A ještě zpráva pro kolegy makléře. Máte-li potenciálního zájemce, klidně s ním přijďte na prohlídku. Jsme otevřeni spolupráci, aby Vaši i naši klienti byli spokojeni.

Parametry pozemku

Cena
957 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Karolinka
ID
00188
Plocha nemovitosti
710 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Silvie Rumplíková

Silvie Rumplíková

1. máje 1160, Rožnov pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Silvie Rumplíková

Silvie Rumplíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Karolince?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu