Prodej rodinného domu, Parrita, Kostarika, 55 m2 (ID: 3520361)

Parrita, Kostarika

3 395 859 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Kompletně vybavená nemovitost.
Investiční příležitost s kostarikanemovitosti s návratností kolem deseti let, pokud ale započteme nárůst cen nemovitostí, který je zde stabilní, návratnost bude okolo 5 let.

správa a péče o vaši nemovitost zajištěna
Jedná se o prodej poloviny dvojdomu.

10 minut od pláže

30 minut od nejnavštěvovanějšího přírodního parku

v blízkosti řeky s možností raftingu

nádherné vodopády v okolí

20 km severně město vhodné pro noční život

mezinárodní letiště vzdálené 1,5 až 2 hodiny autem

strategická poloha pro navštívení nejzajímavějších míst Kostariky

Rozsah standardní dodávky je v all inclusive standardu. Pozemek, kompletní nemovitost včetně kuchyňské linky, podlah, dveří, kompletní koupelny, terasy, venkovních i vnitřních povrchových úprav, zpevněných ploch i osázení zelení. Plus veškeré vybavení a zařízení, které je nutné k okamžitému provozu pro návštěvu turistů nebo vlastní.

Nejbližší městečko s kompletní občanskou vybaveností je Parrita, která je vzdálená pouhých 5 minut jsou zde supermarkety, čerpací stanice, park, restaurace, je tu i klinika a několik škol.

Skvělá poloha na poznávaní nejznámějších kostarických míst, do půlhodiny od nás je nejnavštěvovanější přírodní park Manuel Antonio, o pár kilometrů dál město Uvita se světoznámou pláží ve tvaru velrybí ploutve, v blízkém okolí množství nádherných vodopádů, řek s možností raftingu a nekonečné plochy původních džunglí. 20 km severně je turistické městečko Jaco s nespočetnými bary a restauracemi.

Mezinárodní letiště v San José je vzdálené pouze 1,5 až 2 hodiny autem. Právě vzdálenost od letiště je pro návštěvníky klíčová. Tato oblast proto patří mezi nejnavštěvovanější.

Nenechte si ujít příležitost vlastnit kousek skutečného ráje. Pura vida!

Parametry domu

Cena
3 395 859 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Parrita, Kostarika
ID
00030
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
55 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
200 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

GDX REALITY

Nemanická 2722, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radim Randa

Radim Randa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu