Prodej bytu 4+1, Torrevieja, Španělsko, 92 m2 (ID: 3520840)

Torrevieja, Španělsko

3 916 535 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Fantastický penthouse s velkou terasou a nerušeným výhledem a společným bazénem v Torrevieja

Tento velkolepý penthouse v Torrevieja nabízí dokonalou kombinaci luxusu, pohodlí a privilegované polohy, pouhých 1200 metrů od krásné pláže Los Locos. Díky jihozápadní orientaci zaručuje optimální sluneční světlo po většinu dne a jedinečný panoramatický výhled.

Hlavní rysy:

1. Prostorný obývací pokoj-jídelna: Prostorný, otevřený obývací pokoj-jídelna je srdcem tohoto domu a je zalitý přirozeným světlem díky velkým oknům a přímému vstupu na terasu. Ideální pro společenská setkání nebo chvíle odpočinku s rodinou.

2. Velká terasa: Korunním klenotem tohoto penthouse je jeho nádherná terasa, která nabízí velkorysé prostory pro vytvoření venkovních obytných prostor, jídelen a relaxačních prostor. Díky nerušenému výhledu a jihozápadní orientaci je to ideální místo, kde si můžete vychutnat velkolepé západy slunce a stolování pod širým nebem.

3. Kuchyně nám nabízí funkční a esteticky atraktivní prostor pro přípravu chutných jídel a přímý vstup na velkolepou terasu

4. Tři ložnice: Penthouse má tři prostorné ložnice, všechny s vestavěnými skříněmi a dostatkem přirozeného světla. Hlavní apartmá má vlastní koupelnu.

5. Dvě koupelny: Kromě vlastní koupelny má penthouse další kompletní koupelnu, vybavenou moderním zařízením a vysoce kvalitními povrchovými úpravami.

6. Komunitní bazén: Obyvatelé mají přístup do komunitního bazénu, který je ideální pro ochlazení v horkých letních dnech a pro setkávání se sousedy a přáteli.

7. Garáž: Garážové stání je zahrnuto v ceně a poskytuje další úložný prostor a hlídané parkování.

8. Privilegovaná lokalita: Tento penthouse se nachází v Torrevieja, pouhých 1200 m od pláže Los Locos a nabízí snadný přístup k řadě služeb, jako jsou restaurace, obchody, supermarkety a veřejná doprava.

Tento penthouse představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají luxusní dům na privilegovaném místě s veškerým potřebným vybavením, aby si mohli naplno užívat středomořského života. Nenechte si ujít příležitost proměnit tento dům ve svůj osobní ráj na pobřeží Costa Blanca.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Mojenemovitostumore zajišťuje kompletní servis, od vyřízení dokumentace, překladů, právní podpory, převodu energií a následně placení provozních poplatků, až po pronájem včetně transferů z letiště, check-inů a check-outů hostů, úklidu s praním a žehlením ložního prádla, inzerce na Bookingu a zdarma na webu společnosti, správu a pravidelné kontroly nemovitosti, provádíme rekonstrukce dle přání klientů a dovybavení. Děláme všechno, co naši klienti potřebují po převodu vlastnictví.

Parametry bytu

Cena
3 916 535 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Torrevieja, Španělsko
ID
F12381
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
92 m2
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moje nemovitost u moře

Bubenská 122/20, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš  Nikl

Tomáš Nikl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu