Prodej rodinného domu, Hodonín, Pančava, 250 m2

Pančava, Hodonín

6 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 500 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hodoníně

Informace k domu

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům se dvěma samostatnými bytovými jednotkami, který se nachází v blízkosti centra města, na ulici Pančava v Hodoníně. Díky velkorysému uspořádání domu a užitné ploše přes 240 m2 se budoucímu majiteli nabízí mnoho možností využití.

Například jako vícegenerační bydlení pro několikačlennou rodinu či jako vlastní bydlení spojené s podnikáním. Dům je celý podsklepený a na každém nadzemním podlaží se nachází bytová jednotka o dispozici 3+1 s vlastní koupelnou a toaletou. Každá bytová jednotka má samostatný vstup, ale současně jsou propojeny také centrálním schodištěm.

Dispozice samotného domu je vyřešena prakticky a účelně. Vstup do samotného domu je zajištěn přes průjezdnou garáž dále do zahrady, která nabízí soukromí a klid. Celková výměra domu i s pozemkem činí 377 m2. Zahrada s technickým zázemím za domem nabízí dostatek prostoru pro posezení a trávení volného času s rodinou či přáteli. Ve zvýšeném přízemí domu se nachází vstupní chodba, prostorný obývací pokoj, velkoryse řešená ložnice, jídelna a samostatná kuchyně s krásným výhledem do zahrady. Nesmíme zapomenout na koupelnu s toaletou.
Dispozici druhého nadzemního podlaží tvoří vstupní chodba, dva pokoje, z nichž jeden má výstup na balkon, samostatná kuchyně a obývací pokoj s výhledem do zahrady za domem. Dům nabízí možnost vybudovat obytné podkroví a rozšířit již tak velkorysé prostory k bydlení.

Dům je v původním stavu, určený k rekonstrukci dle vlastních představ nového majitele. Je napojen na veškeré inženýrské sítě. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel umístěný ve sklepě domu. Na pozemku za domem se nachází vlastní studna s užitkovou vodou. Strategické je také umístění domu, které poskytuje soukromí a zároveň kompletní občanskou vybavenost a dostupnost centra města.

Tento dům představuje ideální řešení pro ty, kteří hledají opravdu klidné a komfortní rodinné bydlení s výbornou dostupností. Energetický štítek nebyl dodán. Veškeré další informace k nemovitosti Vám rád sdělím telefonicky či osobně na prohlídce. Neváhejte mě kontaktovat.

Parametry domu

Cena
6 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Pančava, Hodonín
ID
00546
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
250 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
377 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Martin Veselý

Ing. Martin Veselý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hodoníně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu