Prodej rodinného domu, Výžerky, 80 m2 (ID: 3521621)

Výžerky

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Výžerkách

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní příležitost koupě rodinného domu s dispozicí 2+kk, který se nachází v obci Výžerky, která spadá pod Kostelec nad Černými lesy, kde je i kompletní občanská vybavenost. Klid, soukromí a skvělé dopravní spojení (včetně MHD) jsou jedny z mnoha benefitů této lokality.¨

Rodinný dům má dispozici 2+kk s podlahovou plochou 80 m2. Nabízí prostornou ložnici a velký obývací pokoj s kuchyňskou a jídelní částí. Je zde koupelna s vanou a toaletou, praktická šatna a velká předsíň. V celém domě je položena dlažba vyjma ložnice - zde je laminátová podlaha. Nemovitost má plastová okna. Vytápění zajišťuje elektrokotel s rozvody radiátorů do všech místností. Dům je napojen na vodovodní řád. V současné chvílí probíhá přípojka na obecní kanalizaci. V celém domě jsou nové rozvody elektřiny, vody i odpadů.

Stavba domu je orientována k jížní straně a nabízí dostatečně velký pozemek o výměře 460 m2. Jelikož je dům poslední v řadě, je zde zaručeno naprosté soukromí. Parkování je možné na nově vznikajícím parkovacím stání na pozemku pod domem.

Nenechte si ujít tuto lákavou nabídku prodeje rodinného domu ve Výžerkách. Nemovitost ideální pro jednotlivce, pár, ale i jako zajímavá investice.
Doporučuji rychlé jednání a včasnou rezervaci!

“Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.”

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 5. 2024
Adresa
Výžerky
ID
0224VB02
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
460 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality for you

Bělehradská 858/23, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Václav Bureš

Václav Bureš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Výžerkách?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu