Prodej činžovního domu, Vendryně, 319 m2

Vendryně

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vendryni

Informace k nemovitosti

BO! Vám přináší exkluzivní nabídku prostorově nadstandardního domu se třemi bytovými jednotkami, který se nachází na klidném místě a přitom s výbornou dopravní dostupností ve Vendryni.
K pohodě přispívá také léta udržovaná zahrada s venkovním posezením.

Dům má dva vstupy a nabízí tři samostatné byty o velikosti 2+kk, 4+1 a podkrovní byt 3+kk. Jednotlivé byty na patrech jsou od sebe odděleny samostatným schodištěm, takže je vhodný nejen pro vícegenerační rodinné bydlení, kdy si každý zajistí dostatek soukromí, ale také je velmi zajímavý jako investice k nájmu či kombinace bydlení s podnikáním. Pro kutily je zde dílna, která navazuje na zděnou garáž a přidanou hodnotou je také zastřešené parkovací stání, které v zimě oceníte.

Dům prošel v letech 2003 - 2006 rozsáhlou rekonstrukcí exteriéru i interiéru. Nově instalované tepelné čerpadlo a fotovoltaika s bateriovým uložištěm je v současné době zvýšených nákladů za energie nepochybně výhodou.

V zahradní části domu se dále nachází budova, která v současné době slouží jako pražírna kávy. V případě zájmu je možné zvlášť odkoupit kompletní technologii na pražení kávy popř. převzít i stálou klientelu. Pražírna generuje pravidelný měsíční výnos. Budovu pražírny lze využít samozřejmě i k jinému komerčnímu účelu.

Budu se na Vás těšit na prohlídce!

Parametry nemovitosti

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Vendryně
ID
2692
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
319 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
131 m2
Plocha zahrady
751 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. Olga Pituchová

Ing. Olga Pituchová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Vendryni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu