Prodej rodinného domu, Jestřabí Lhota, 153 m2 (ID: 3529444)

Jestřabí Lhota

8 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 555 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jestřabí Lhotě

Úklidové služby

Informace k domu

Ráda bych Vám nabídla k prodeji novostavbu před dokončením v klidné části obce Jestřábí Lhota. Jedná se o prostorný dům 4+KK o celkové velikosti 153 m2, situovaný na pozemku o rozloze 873 m2. Tento dům nabízí možnost individuálního přizpůsobení podle Vašich představ.

Dispozice domu zahrnuje prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelnou, s krbovými kamny a vstupem na terasu s výhledem do zahrady a okolí, 2 dětské pokoje s vlastní šatnou a koupelnou, ložnici rodičů s vlastní koupelnou, spíž, technickou místnost a samostatné WC. V případě nepříznivého počasí oceníte také kryté parkovací stání před vchodem.

Obytný prostor je možno rozšířit půdní vestavbou i několika místností a to včetně koupelny. Stropní konstrukce je na to dimensována a instalace jsou pro to připraveny. Na pozemku je také připravena plocha pro výstavbu zahradního domku nebo letní kuchyně.

Podlahové vytápění bude napojeno na tepelné čerpadlo a dům je vyzděný z tepelně izolačních cihel s minerální izolací, takže bude velmi úsporný a je v energetické třídě A.

Dům je vzdálen přibližně 15 minut jízdy autem od Poděbrad (cca 20 km) a pouhých 12 minut od Kolína (cca 10 km), do Prahy dorazíte po D11 za 30 minut.

Kontaktujte mě pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Parametry domu

Cena
8 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Jestřabí Lhota
ID
014N057743
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
153 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
153 m2
Plocha nemovitosti
873 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ERA Inspirace

Hakenova 544/4, Poděbrady III

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Marcela Pazderková

Marcela Pazderková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jestřabí Lhotě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu