Prodej bytu 2+1, Žatec, Dlouhá, 64 m2

Dlouhá, Žatec

1 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 053 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Jste milovníci center měst a chcete si své bydlení vybavit přesně dle vlastních představ? Nebo hledáte vhodnou investiční příležitost do budoucna? Zbystřete, právě to nabízí tato bytová jednotka s bonusem zahrádky za domem.

Dovolte mi Vám představit prodej bytové jednotky 2+1 ve dvoupodlažním cihlovém domě v samotném centru města Žatec. Město Žatec se stalo v roce 2023 součástí UNESCO. Bytová jednotka se nachází ve 2. podlaží domu a nabízí vstupní chodbu, koupelnu s vanou a toaletou, kuchyňku a dva samostatné pokoje, které mohou složit jako ložnice či obývací pokoj. Dle Vašich potřeb svou velikostí poskytují dostatek prostoru i pro případnou pracovnu či dětský pokoj. Podlahovou krytinu v obytných pokojích tvoří parkety, v koupelně je dlažba. Pro Vaši lepší představivost přikládám 2D a 3D půdorysy nemovitosti, díky nimž si lépe dokážete představit dispozici celé jednotky. Součástí fotografií je i vizualizace, jak by mohl být byt vybaven.

Dominantou nabídky je možnost využití společné zahrádky za domem, která je kompletně oplocena. Můžete zde trávit příjemné letní dny s rodinou u grilu s posezením. Ve vchodě se nachází 4 byty. Dalším plusem této nabídky jsou dva sklepní prostory.

Pokud již teď přemýšlíte o tom, že právě toto je to co hledáte, zavolejte mi nebo napište a domluvte si prohlídku ještě dnes.

S případným financováním Vám rádi pomohou naši hypoteční poradci.

Budu se na Vás těšit.

Parametry bytu

Cena
1 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 6. 2024
Adresa
Dlouhá, Žatec
ID
0032-NP08582
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Hassman

Ing. Pavel Hassman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu