Prodej zemědělské půdy, Liberec, 64788 m2

Liberec - Liberec XXV-Vesec

9 718 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 314 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

FARMY.CZ exkluzivně nabízí zajímavý blok rozlehlých pozemků přístupných z obecní cesty nedaleko centra krajského a univerzitního města Liberce.

Morfologie pozemků je dána polohou pod vrchem Špičák (462 m n.m), kdy velká část výměry je skloněna SV, ale najdou se i relativně rovinaté části, jak u obslužné komunikace, tak u hranice s Lučním potokem, který může společně s jeho západním, bezejmenným přítokem poskytnout dostatek vody pro zájmový chov či pěstitelství.

Ve velmi krátkých vzdálenostech je dostupné vše, co si jen lze představit. Vybavenost pátého největšího města v ČR, sousedství sportovně rekreačního areálu Vesec, příjemný odpočinek na udržovaných plochách u Veseckého rybníka nebo sport a oddych v lesích okolo vrchu Císařský kámen (637 m.n.m.) kde je i nová rozhledna.

Velkou výhodou pozemků je fakt, že na pozemcích nevázne pachtovní smlouva a jsou tak velmi rychle k dispozici a k potřebám dle představ nového vlastníka. Na pozemcích je i přes absenci pachtovní smlouvy hospodařeno v režimu ekologického zemědělství a všechny parcely slouží jako trvalý travní porost. Část je zarostlá náletem dřevin, které mohou poskytovat stín a společně s dostupností zdroje vody tak lze uvažovat o chovu koní.

Část pozemků je zahrnuta do územního plánu jako plocha bydlení a lze předpokládat další rozvoj města v této lokalitě.

Více informací na vyžádání.

Prodej nejvýhodnější nabídce – v případě více zájemců o nabízenou nemovitost bude prodej realizován ve prospěch zájemce s nejvýhodnější nabídkou pro vlastníka.

Parametry pozemku

Cena
9 718 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Liberec - Liberec XXV-Vesec
ID
2209
Plocha nemovitosti
64788 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FARMY.CZ

Puškinovo náměstí 681/3, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Šimek Jan

Šimek Jan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu