Žijeme jen jednou. Dopřejte si tedy luxusní bydlení

Žijeme jen jednou. Dopřejte si tedy luxusní bydlení

Komentáře: 0

V současné době je realitní trh poměrně rozmanitý, zejména co se týče hlavního města. V první řadě byste si měli ujasnit, po jakém standardu, respektive nadstandardu prahnete. Jestliže patříte mezi náročnější klientelu, která si vysnila luxusní byt v klidné lokalitě metropole, máte z čeho vybírat. Co všechno by mělo takové bydlení nabízet? Zaměřit byste se měli nejen na vybavení bytu, ale i na další faktory zvyšující atraktivitu nemovitosti.

zdroj: psn.cz

Všechny luxusní byty vypadají jako z katalogu o bydlení, přičemž se chlubí prostorností a panoramatickým výhledem na malebnou Prahu. Většinou se jedná o mezonetové provedení, které nemovitosti propůjčuje vlastnosti jako ojedinělost a výjimečnost. Jestliže plánujete bydlet v bytě sami, vystačíte si s jednopokojovým řešením s promyšleným interiérem. Vybavení je nejen designově působivé, ale také funkční a praktické, což se v malé jednotce rozhodně cení.

Co by měl luxusní byt nabízet?

O úrovni luxusu vypovídá i samotná lokalita, kde se objekt nachází. V docházkové vzdálenosti by měla být kompletní občanská vybavenost od vzdělávacích institucí přes zdravotnická zařízení až po obchody s potravinami. Samozřejmě chybět nesmí ani zeleň v podobě upravených parků. Přitom by mělo být centrum města na dosah ruky. Pokud si myslíte, že takovou lokalitu v Praze nenajdete, potom jste na omylu. Zřejmě jste špatně pátrali. Spousta developerských společností realizuje projekty v příjemných oblastech Prahy, které jsou sice izolované od rušného centra, ale přitom jsou v bezprostřední blízkosti pulzujícímu srdci hlavního města.

Uvedené vlastnosti dokonale splňují Praha 3, Praha 6 a Praha 10. Právě zde rostou ceny nemovitostí raketovou rychlostí, a tak investicí do luxusního bytu v některé z těchto městských částí neprohloupíte.

Interiér disponuje moderními technologiemi

V interiéru je kladen důraz na kvalitní materiály a moderní design. Součástí nemovitostí jsou také technologie výrazně usnadňující bydlení. Vybavení je dotaženo k naprosté dokonalosti. Používají se chytré spotřebiče, které se dají napojit na smartphone, a potom se ovládají přes něj. Třeba takovou klimatizaci si zapnete přes telefon ještě dříve, než přijedete domů.

Co všechno od luxusního bytu očekávat?

Jak si tedy luxusní byt představit? Prostorné místnosti s dostatkem přirozeného světla, velkolepá terasa s posezením z ratanového nábytku a velká francouzská okna, z nichž se otevírá nádherný výhled na Prahu. Cenu výrazně ovlivňuje i orientace bytu.

Jestliže tedy toužíte po luxusním bytě v některé z žádaných lokalit Prahy, podívejte se do pestré nabídky společnosti Pražská správa nemovitostí na webové stránce https://www.psn.cz/.

Nabídka nemovitostí

Nové články