jorga-tmave-seda-1-2.217084881

Proč je mikroplyšové povlečení tolik oblíbené?

Komentáře: 0

Pokud vás už omrzelo klasické bavlněné povlečení, je nejvyšší čas poohlédnout se po jiných materiálech. Především v těchto zimních měsících se zvýšila poptávka po měkkém mikroplyšovém povlečení, které zahřeje i největší zmrzlíky. V následujících řádcích vám prozradíme, co je to vlastně mikroplyš a kde povlečení z daného materiálu seženete.

zdroj: rodinnebaleni.cz

Pokud se řekne povlečení mikroplyš, měli byste si představit na dotek příjemnou látku, pod kterou se udržuje dostatečné teplo i během mrazivých zimních večerů. Povlečení je vyrobeno ze stoprocentního polyesteru, respektive speciálně upravených mikrovláken. Už jen když na něj sáhnete, je neuvěřitelně měkké a hebké. Pyšní se navíc luxusním vzhledem, který tvoří husté a jemné chloupky.

Jaké výhody má mikroplyš?

Perfektní termoregulační vlastnosti, opravdu vysoká hřejivost, měkkost a jemnost. Ovšem to je jen krátký výčet předností, které mikroplyšové povlečení nabízí. Ještě se pyšní tím, že velice rychle schne, například na rozdíl od bavlny. Odpadají vám starosti s žehlením. V neposlední řadě vás potěší také skutečnost, že se na povlečení netvoří žmolky. A stejně tak se nemusíte obávat toho, že by povlečení pouštělo v posteli chloupky.

Z mikroplyše se vyrábí nejen povlečení, ale seženete také prostěradla mikroplyš.

Kde povlečení mikroplyš koupit?

Pokud tedy opustíte dosavadní klasiku v podobě bavlny a nebráníte se novým materiálům, objednejte si zboží přes internet. Zadejte do vyhledávače frázi povlečení mikroplyš akce nejlevnější a zobrazí se vám široké produktové portfolio e-shopu rodinnebaleni.cz. Právě zde najdete pestrý sortiment lůžkovin. Povlečení mikroplyš zakoupíte v různých velikostech a s rozmanitými motivy. Jednou si sladíte ložnici pouze do jedné barvy, podruhé zase zalijete místnost abstrakcemi.

Nabídka nemovitostí

Nové články