roof-plate-264742_1280

Střecha na klíč? Žádný problém

Komentáře: 0

Je vaše střecha zralá na výměnu? Nebo jí prozatím postačí oprava? Nechte si poradit od odborníků.
Střecha je jednou z nejdůležitějších komponent všech domů. Dům v první řadě izoluje a zabraňuje pronikání vlhkosti do jeho vnitřních prostor. Ale nejenom to. 

Druhy střešních krytin

Střešních krytin je na trhu celá řada, ať již se jedná o betonové, vláknocementové, bitumenové, plechové či hliníkové. Na střeše můžete také mít pálené tašky, nebo asfaltový šindel. Jednotlivé střešní krytiny se od sebe liší vahou, cenou a s ní související kvalitou a životností. Jiná střešní krytina je vhodná pro stavbu cihlovou, jiná pro nízkoenergetický dům či dřevostavbu.

Izolace a parozábrana

Kvalitní střecha, to ovšem není jen samotná střešní krytina. Nepodceňujte ani roli krovu, hydroizolace, tepelné izolace a parozábrany. Ty spolu s vhodně zvoleným materiálem zásadním způsobem ovlivňují celkovou odolnost a s ní související životnost vaší střechy. Na ní se ovšem podepisuje i údržba, kterou své střeše věnujete. Rozhodně se nevyplácí nechat střešní krytinu několik let bez povšimnutí.

Věnujte své střeše náležitou péči

K tomu, aby vám vaše střecha dlouho a dobře sloužila, jí musíte věnovat náležitou péči. Nepodceňujte ani její drobné opravy, které vám ve výsledku mohou ušetřit hodně peněz. I z malého problému se totiž může vyklubat vážný problém. Prakticky každá oprava střechy, která zabrání jejímu výraznému poškození, tak je rozhodně na místě.

Obraťte se na Střechy Novák

Kvalitní střechu na míru prakticky z jakéhokoliv materiálu (pálené tašky, vláknocementové i plechové desky i asfaltové šindele) vám postaví například přední pokrývači ze společnosti Střechy Novák (na internetu hledejte pod odkazem střechy Praha), která každoročně realizuje 300 nových střech nejenom rodinných domů, ale i činžáků s luxusními podkrovními byty.

Střecha na míru

Vaší pozornosti by neměla uniknout především služba střecha na klíč, v rámci které se vám dostane kompletního servisu sestávajícího z trojrozměrného zpracování projektu následovaného jeho realizací v podobě stavby krovu, klempířských prací, samotné pokládky střešní krytiny a případné montáže dalších nezbytných doplňků.

Rekonstrukce střechy

Na firmu Střechy Novák se ovšem můžete obrátit i v případě rekonstrukce střechy. Ani ta se totiž neobejde bez odborného zásahu, jehož součástí je například stav krovu, který je v některých případech zapotřebí vyměnit.
Volbu nové střechy stejně jako její opravy či rekonstrukce nepodceňujte. Jedině kvalitní materiály v kombinaci s kvalitně odvedenou prací vám totiž prodlouží její životnost. A o tu jde především, nebo ne?

Nabídka nemovitostí

Nové články