door-1587023_1280

Plánujete výměnu vchodových dveří? Sáhněte po těch plastových

Komentáře: 0

Vchodové dveře představují velice důležitý prvek v podstatě každé nemovitosti. Pokud přes vstupní dveře uniká teplo z interiéru, potom se vám topná sezóna výrazně prodraží. Stejně tak přes staré modely snadno proniknou nezvaní hosté. Zvažte tedy výměnu dosavadních vchodových dveří za modernější alternativu, kterou vám představíme v následujících řádcích.

Obrovské oblíbenosti se těší plastové vchodové dveře D85, přičemž jak už samotný název napovídá, jsou ideální volbou do stavební hloubky 85 milimetrů. Protože jsou vybaveny šestikomorovým rámovým profilem, nabízí dokonalé tepelněizolační vlastnosti a perfektní odolnost proti hluku. Stejně tak výrobce myslel i na bezpečnost, takže se přes ně nevítané návštěvy jen tak nedostanou.

Elegantní dveře v mnoha dekorech

Stejně jako u plastových oken, tak i samotných dveří je kladen důraz na design. Zachovejte jednotný styl a dbejte na to, aby byly plastové dveře ve stejném dekoru jako okna. Vybrat si můžete z pestré palety. V neposlední řadě máte v nabídce celou řadu dveřních výplní, doplňků a dalších prvků, které zvýší úroveň vašich vstupních dveří.

Sehnat se dají v jednokřídlém i dvoukřídlém provedení, takže záleží pouze na vás, která verze se vám zamlouvá nejvíce. V případě, že požadujete i částečné prosklení, nemusíte se bát, že by se tím snížila bezpečnost, protože plastové vchodové dveře se osazují buď dvojsklem, nebo trojsklem. Druhá zmíněná možnost je pochopitelně o něco dražší.

Otevírání dovnitř, nebo raději ven?

Co rodinný dům, to jiné způsoby otevírání. Většinou se otevírají dveře dovnitř, ovšem je možné vyrobit i dveře s otevíráním ven. Součástí těchto dveří je také hliníkový práh a vybrat si můžete z široké škály klik, koulí i madel. Důležité je, aby se vám výsledné vchodové dveře líbily a abyste byli spokojeni i po bezpečnostní stránce.

Nabídka nemovitostí

Nové články