piggy-bank-2889046_1280 (1)

Získejte půjčku ihned bez zbytečných průtahů

Komentáře: 0

Ocitli jste se v tíživé životní situaci, kdy neodkladně potřebujete větší částku peněz, abyste například vydrželi do výplaty? V takovém případě se raději vyhněte bankovním situacím, pro něž je typický zdlouhavý schvalovací proces.

Kde si půjčit?

Obliba nebankovních institucí stále roste, neboť žádosti o půjčku ze strany klientů vyřizují skutečně rychle. Pokud musíte nutně uhradit nečekanou opravu vašeho vozu či pořídit nový domácí spotřebič, neboť vám ten starý dosloužil v době, kdy to nejméně potřebujete, je tu pro vás půjčka ihned. Na její expresní vyřízení se můžete opravdu spolehnout, nečekejte nepříjemné dotazování na její účel či nutnost shánění ručitele.

Vše vyřídíte z domova

Online půjčka významně ušetří váš čas, neboť vás nebude nikdo hnát na pobočku. Stačí si v online kalkulátoru zadat výši půjčované částky a délku splácení. U krátkodobých půjček se splatnost pohybuje zpravidla od 7 do 30 dnů. V jednoduchém formuláři vyplníte vaše osobní a kontaktní údaje, doložíte výši příjmů a že jste majitelem bankovního účtu. Rovněž je nutné být plnoletý a řádně splácet další úvěry.

Kdy obdržíte peníze?

Po odeslání formuláře vám přijde přes sms aktivační kód, jímž zaktivujete váš profil u dané nebankovní společnosti. Zároveň se okamžitě dozvíte, zda byla vaše žádost schválena. V takovém případě vám budou peníze během několika minut převedeny na účet. Tímto způsobem mají možnost získat půjčku i osoby, jimž by běžná banka žádost o úvěr neschválila. Je třeba splnit navíc dvě podmínky, kterými jsou věkové rozmezí 20-68 let a nesmí mít záznam v bankovním a nebankovním registru.

Splácejte včas

Jakmile půjčku uhradíte v dohodnutém termínu, můžete si ihned požádat o novou. V opačném případě je možné posunout termín splatnosti, ovšem za poplatek, jehož výše závisí na prodloužení termínu.

Nabídka nemovitostí

Nové články