vac_cam10_03_final_114

Pražský Žižkov nabízí další atraktivní bydlení – nové byty na Vackově

Komentáře: 0

O byty v Praze je velký zájem a poptávka převyšuje nabídku. Zejména pak v tak atraktivních lokalitách, mezi jaké patří i širší centrum Prahy – Žižkov. Jedním z aktuálně dostupných developerských projektů umožňujících zakoupení bytu je projekt Na Vackově.

Podél Malešické ulice teď vyrostl nový developerský projekt Na Vackově. Přinesl až 342 bytů, ateliéry, i pět zajímavých nebytových prostor. Nové byty Praha Na Vackově navázaly na předchozí etapy výstavby v této oblíbené pražské lokalitě, zejména poblíž ulic Rixdorfská a Olgy Havlové.

zdroj: metrostavdevelopment.cz

Kultura i sport po ruce

Vackov je čtvrtí tzv. Horního Žižkova. Rozkládá se u parku Žižkovské pece a jde o klidnou oblast k bydlení, která vyrůstá nedaleko Nákladového nádraží Žižkov. To projde brzy velkou proměnou. Podle urbanistických plánů zde v nejbližších letech vznikne nová obchodní a rezidenční čtvrť.

Pro nové obyvatele Vackova to znamená velice dostupnou občanskou vybavenost. A nejen to. Sady na Krejcárku, Vítkov i Parukářka představují skvělé místo k aktivnímu odpočinku i ke každodenní rekreaci. V blízkosti jsou i různá sportoviště – například sportovní areál Pražačka či sportovní centrum Olšanka.

Pro milovníky cyklistiky nebude neznámým faktem, že oblastí vede cyklostezka na Kralupské dráze. Tříkilometrový úsek vede od Krejcárku přes bývalý železniční tunel a zářez mezi Vítkovem a Žižkovem, po Velkou Hrabůvku. Po cyklostezce dojedete nad Seifertovu ulici, tedy téměř k pražskému Hlavnímu nádraží. Pro cyklistiku, ale i výkonový běh, se pak hodí rovněž park Balkán. Najdete zde například discgolfové hřiště a venkovní bazén.

Důležitým kulturním bodem v oblasti je kino Aero. Klidné a pietní prostředí, hodící se i k procházkám, pak poskytují Olšanské hřbitovy. Najdete zde hroby tak známých osobností, jakými jsou Karel Jaromír Erben, Jan Palach, Miroslav Tyrš, Jan Werich, Ladislav Smoljak či Vladimír Menšík. A mnoho dalších.

Tip: Novostavby Praha: projekt Na Vackově nabízí volné byty.

Projekt Na Vackově – to je malometrážní i rodinné bydlení

Oblast Horního Žižkova má dnes genius loci, který oceníte, ať již si pořizujte v Praze jako singles své první bydlení, nebo hledáte bydlení pro rodinu. Projekt Na Vackově nabízí byty 1+kk až 5+kk – optimální velikost bytu si tak najde skutečně každý.

Bydlet Na Vackově znamená bydlet v klidném širším centru Prahy s perfektní dopravní dostupností a kompletním občanským zázemím. Projekt patří mezi nejlepší developerské projekty s aktuálně dostupnou nabídkou volných bytů.

Nabídka nemovitostí

Nové články