32585-60-bdc15-x-20

Zaplachtujte své podnikání – plachtové haly rychle řeší i zdánlivě neřešitelné problémy

Komentáře: 0

Málokdo se může bušit do prsou, že má prostorů na skladování tolik, aby je měl „na rozdávání“. Nemovitosti bývají drahé a zejména ve chvíli, kdy potřebujeme více skladovacích prostor pouze sezónně, je nadstandardem si je držet celoročně. Řešením jsou plachtové haly.

Pojďte si v pojmech kolem nich udělat trochu pořádek. Plachtové haly mohou sloužit k dočasnému, ale mnohdy i dlouhodobému zastřešení na pozemcích podnikatelů a firem. Díky tomu je lze používat na uskladnění zboží, techniky, materiálu, ale třeba i na zastřešení parkovací plochy. Jde o rychle smontovatelné a demontovatelné konstrukce, které jde libovolně potáhnout nepromokavou plachtovinou. Což znamená, že umí být kompletně či částečně zaplachtovány, nebo pouze plachtou zastřešeny. Konstrukce je šroubovaná a pevná, stabilní, a nemá proto problém odolat běžnému počasí, včetně drobných výkyvů v našem středoevropském počasí.

Plachtové haly jsou více než jen přístřešek

Mobilní haly dovedou nabídnout díky instalovatelnému příslušenství mnohem více. Prostor je možné vytápět i klimatizovat. Díky tomu lze v hale skladovat i zboží citlivé na vysoké či nízké teploty. Samozřejmostí je osazení světel. V případě zájmu jde instalovat i podlahy, což se dělá třeba při využití hal ke konferencím, výstavám a jiným akcím.

Skladové stany – nový podnikatelský prostor bez zbytečné administrativy

Kdo potřebuje rychle vyřešit skladování menšího množství zboží na svém pozemku, ocení skladové stany. K jejich vybudování nepotřebujete žádná stavební ani jiná povolení. Jsou koncipovány tak, aby byly rozměrově variabilními a umožňovaly postavit vždy jen tak velký skladovací prostor, který zbytečně nezabírá na pozemku místo. Mají šířku 8 nebo 10 metrů. Délku lze nastavovat vždy o 4 metry. Výška pagodové střechy je 2,38 metru.

Jestliže potřebujete skladovat více zboží, nebo je k uskladnění nutná vyšší výška, koupit či pronajmout se dají robustní mobilní haly s šířkami 10, 12 a 15 metrů. Délka je 20 nebo 40 metrů. Haly mají výšku 4 metry.

Plachtové haly k nákupu i k pronájmu

Plachtové haly jako průmyslové stany, skladové stany i mobilní haly nabízí společnost Agroservis. Jde si je zakoupit i pronajmout. Firma haly na místě smontuje i demontuje. K dispozici je veškeré příslušenství, a to včetně mobiliáře pro použití při výstavách a konferencích – tedy rovněž konferenční stoly, židle či třeba audio a video technika.

Nabídka nemovitostí

Nové články