shutterstock_1810061089

Nafukovací vířivky lze využít v interiéru i exteriéru. Pomáhají přitom tělu i mysli

Komentáře: 0

Zdravý životní styl nemusí být nutně spojen jen s dřinou a kvalitním stravováním. Pokud chcete něco udělat pro své zdraví a zároveň příjemně relaxovat, můžete si pořídit nafukovací vířivku.

Zdroj: Here / Shutterstock.com

Proč uvažovat o nafukovací vířivce?

Nafukovací vířivky jsou hitem posledních let. Snoubí totiž výhody nafukovacích bazénů a plastových vířivek. Pokud si tedy chcete dopřát pobyt v bublinkové lázni, která vás nejen namasíruje, ale zároveň uvolní, takže si odpočinete od každodenního stresu, jedná se o výtečné řešení. Aktuálně máte k dispozici široký sortiment produktů. Proto se můžete zaměřit na test nafukovacích vířivek, který vám pomůže v orientaci, ale ve zkratce se na ně zaměříme i na následujících řádcích.

Výhody nafukovacích vířivek

Nafukovací vířivky si aktuálně můžete pořídit v mnoha variantách, které se liší v řadě ohledů, a seženete je v různých obchodech, jako je např. Marimex.cz. Předně byste tedy měli zvážit své finanční možnosti. Pořídit si totiž lze levnější varianty, ale také luxusní produkty, které mohou stát mnoho desítek tisíc korun. Oproti „klasickým“ plastovým vířivkám jsou ale obecně levnější, což je jedna z důležitých výhod. Existují ale i některé další důvody, proč o nich uvažovat.

  • Jednou z největších výhod nafukovacích vířivek je možnost jednoduchého přenášení. Nemusíte je tedy používat „pouze“ v průběhu teplých měsíců venku, ale máte-li k tomu prostor, můžete je v chladnějších obdobích roku umístit i dovnitř.
  • Nenáročný provoz a údržba. Nafukovací vířivky uvedete rychle do provozu a nejedná se o vůbec nic náročné Vyhřát je přitom lze až na 40 °C. Mezi nesporné výhody navíc patří i skutečnost, že zaručují opravdu nenáročnou údržbu.
  • Aktuálně máte k dispozici široký sortiment nafukovacích vířivek, jež se liší tvarem (mohou být hranaté, kulaté či oválné), barevným provedením i rozměry. Pořídit si lze zařízení pro dvě, ale také šest osob, které se hodí pro celou rodinu, případně na zahradní party.

Upozorňujeme: samozřejmě lze nalézt i určité nevýhody. Oproti plastovým vířivkám jsou nafukovací „alternativy“ méně odolné a zároveň obecně nevypadají tak dobře. Minimálně ve druhém případě ovšem nejde o pravidlo a záleží na konkrétních produktech.

Bublinkové lázeň a zdraví

První vířivky jsou doloženy už ze starověkého Egypta, přičemž následně byly využívány i v antickém Řecku a Římě. Ve 21. století jsou pochopitelně na poněkud jiné úrovni. Bublinková lázeň je ovšem už po tisíciletí výtečným relaxem, který vás dokáže uvolnit (nejen) ve stresových obdobích. Stres je podle mnoha názorů příčinou většiny civilizačních chorob, takže zbavit se jej není od věci. Mimo jiné si pak dopřejete kvalitnější spánek. Vířivky ale působí pozitivně rovněž na zatuhlé svaly a klouby, stejně jako na krevní oběh a krevní tlak. Pomohou tedy tělu i mysli, jež ostatně nejsou oddělené.

Nabídka nemovitostí

Nové články