girl-864107_1280

Dřevěné prvky dokonale zapadnou do každé zahrady u domu

Komentáře: 0

Při snaze zkrášlit exteriéry svého domu a zároveň získat krytý prostor pro různé zahradní nářadí a další věci jsem se rozhodl nechal si na pozemku postavit dřevěný zahradní domek. K jeho realizaci jsem si pozval zkušené truhláře, díky nimž jsem se prakticky o nic nemusel starat sám.

Dřevěný zahradní domek na míru od spolehlivé truhlářské firmy

Vytvořit kvalitní dřevěný zahradní domek, který má vydržet desítky let, není zas až tak jednoduché, jak by se možná na první pohled mohlo zdát. Je pravdou, že bych jeho výstavbu asi zvládl sám. Jenže když jsem si uvědomil, co by mě čekalo za námahu se sháněním kvalitního dřeva a se samotnou výstavbou, raději jsem využil možnosti, kterou mi nabízí internet. Bydlím na jihu Čech, a tak jsem ve vyhledávači zadal truhlářství České Budějovice a zvolil firmu Truhlářství Bohemia. Ta totiž vytváří dřevěné domky, ale také například dřevěné ploty či dřevěná vrata a další praktické i nezbytné doplňky z přírodních materiálů na zakázku. Zkušení specialisté mi zajistili vše potřebné od A do Z.

Jak probíhala spolupráce?

Po prvotním kontaktu přijel na můj pozemek zástupce firmy a zaměřil místo, kde by se měl nový dřevěný zahradní domek nacházet. Následně jsem mu nastínil své požadavky, načež došlo k vytvoření detailního návrhu. Po jeho odsouhlasení se firma pustila do výroby příslušných dílů a kompletace stavby. Vše zabralo pár dní a nyní už svůj nový krásný zahradní přístřešek využívám k uskladnění sekačky a většiny dalších potřeb, jež mám doma pro účely údržby zahrady a domácnosti.

Dřevěný plot – další krok ke zútulnění exteriéru domu

Vzhledem ke spokojenosti se nyní rozhoduji, že si od stejné firmy nechám postavit nový plot. A velmi se mi líbí zejména dřevěné ploty. Přírodní materiály se na můj pozemek jednoznačně hodí, protože bydlím v těsné blízkosti lesa. Realizace dřevěného plotu na zakázku mi opět ušetří spoustu času a námahy, přičemž vznikne plot přesně v takovém provedení, jaké mám nyní zatím pouze ve své hlavě.

Nabídka nemovitostí

Nové články