Kamera-5-1920x1080

Bydlete v novém bytě na Žižkově, hned u parku

Komentáře: 0

Svérázná pražská čtvrť s mnoha nákupními i kulturními možnostmi a kompletní občanskou vybaveností. Žižkov je samostatná lokalita plná zeleně, která momentálně prochází kompletní renovací. Stejně tak v této části metropole vyrůstají moderní rezidenční projekty jako například Byty u parku na Vackově.

Sportovní centra, mateřské, základní i střední školy, lékaři, lékárny, obchody, ale i parky. Žižkov je pro bydlení jako stvořený. Nové byty Praha potřebuje, protože je po nich velká poptávka.

zdroj: bytyuparku.navackove.cz

Byty pro milovníky minimalismu

V rámci rezidenčního projektu Byty u parku na Vackově je naplánováno jedenáct bytových domů, které nabídnou byty s různými dispozicemi. Velké i malé novostavby Praha sice nabízí, ovšem ty nejlepší jednotky jsou velice rychle pryč, a tak není na co čekat. Byty u parku na Vackově jsou 1+kk, 2+kk, 3+kk i 4+kk. Specialitou jsou mezonetové byty s dispozicí 4+kk, jichž však bude jen šest. Samozřejmě nechybí ani dva atraktivní ateliéry. Pro vskutku náročné jedince je plánován jeden velkolepý byt 5+kk.

Vzniknou nové byty Praha 3, jichž bude celkem 272 a budou rozděleny následovně:

  • 27 bytů 1+kk,
  • 138 bytů 2+kk,
  • 77 bytů 3+kk,
  • 21 bytů 4+kk,
  • 6 mezonetů 4+kk,
  • 2 jednopokojové ateliéry,
  • 1 byt 5+kk.

Projekt se elegantně začlení do zástavby

Všechny nové byty Žižkov budou v šestipodlažních budovách, čímž objekty dokonale zapadnou do současné zástavby. Přijde si na své opravdu každý zájemce. Některé byty totiž disponují balkonem, jiné zase terasou či zahrádkou.

Výstavbu provádí společnost Metrostav Development. Všechny její developerské projekty Praha najdete na webové stránce metrostavdevelopment.cz. O návrh projektu se postaralo pražské architektonické studio Architecture Interior Project, které má ve svém portfoliu třeba i budovu českého velvyslanectví ve Spojených státech.

Nabídka nemovitostí

Nové články