stylov├Ż zahradn├ş n├íbytek

Vybíráte nábytek na zahradu? Řekneme vám, jak na to!

Komentáře: 0

Letní měsíce doslova vybízejí k tomu, abychom se uvelebili na zahradě se sklenkou osvěžujícího nápoje. Krásnou ideu však může velmi rychle zkazit uvědomění, že vaše terasa zeje prázdnotou a nenajde se na ní žádné pohodlné posezení. Pokud je toto i váš případ, máme pro vás jednoduchého průvodce, který vás seznámí s trendy týkajícími se zahradního nábytku v roce 2021!

Než se však dostaneme k trendy nábytku, měli byste si rozmyslet, kde bude rozmístěn. Pokud například už nyní víte, že vaše židle na zahradu bude pouze pod částečným zastřešením, doporučujeme pořídit ji z materiálu, který bude odolný a nebude mu vadit střídající se počasí. Na druhou stranu v případě zcela zastřešených míst si můžete dovolit vybrat cokoli chcete.

Trendy zahradní nábytek v roce 2021

Věřte, že investice do kvalitního nábytku se vždy vyplatí víc než posezení z výprodeje za pár stovek. Opravdu, kvalitní materiál jako například dřevo vám vydrží mnoho sezón, a kromě peněz ušetříte i starosti s reklamací a častým výběrem nového vybavení. Stačí nakupovat ve spolehlivém obchodě a věnovat chvíli volbě materiálu.

Paletový nábytek

Konferenční stůl, posezení či jiná dekorace z palet se stále drží na vrcholu atraktivnosti. Zajímá vás proč? Z velké míry za to může jeho snadné použití a možnost vytvořit si nábytek na míru jakýmkoli potřebám. V obchodech je můžete pořídit již opracované a nalakované, nebo si vše zbrousit a připravit svépomocí.

Posezení z umělého ratanu

Jestliže je paletový nábytek považován za stálici mezi trendy, umělý ratan se na něj bez milosti poslední rok dotahuje. Lidé jej milují převážně pro jeho odolnost vůči UV záření, špatnému počasí a hlavně téměř nulové údržbě. Zahradní nábytek z umělého ratanu je vyroben z hliníkové konstrukce, která je opředena umělým ratanem. Tento druh nábytku je navíc extrémně pohodlný díky snadno vyjímatelnému polstrování, které si můžete zvolit v nepřeberném množství barev.

Klasika z poctivého dřeva

Nikoho zřejmě nepřekvapí, že své místo zde má i klasický nábytek na zahradu vyrobený z pravého dřeva. Většina je vyrobena z tropických dřevin, které je třeba jednou za rok natřít konzervačním olejem. Ačkoli tento druh materiálu vyžaduje jistou míru péče, investice do něj se určitě vyplatí. Dřevěný nábytek totiž působí nejen luxusně, ale bez jakýchkoli problémů zapadne do každé zahrady.

Myslete na doplňky

Možná to některé z vás překvapí, ale i v případě nábytku na zahradu se hodí myslet na doplňky. Každý jídelní stůl může zdobit hezká mísa s ovocem a každý roh může ještě více zútulnit správně naaranžovaná květina. Co když vás ale trápí nevzhledná zeď vedle vstupu na terasu? Zakryjte ji stylovým obrazem na stěnu, který vydrží i venkovní podmínky!

Foto: Unsplash.com

Nabídka nemovitostí

Nové články