Homeland.cz-Praha 9 - Kyje, Podedvorská

Hledáte dům v Praze: Tyto tipy se vám budou určitě hodit

Komentáře: 0

Hlavní město České republiky má bezesporu co nabídnout. Od kultury přes volnočasové využití až po komplexní občanskou vybavenost. Zapomenout přitom nelze ani na moře pracovních příležitostí. I z těchto důvodů se bydlení v Praze bezesporu vyplatí. My se proto v následujících řádcích zaměříme na domy, které se aktuálně prodávají. Jedná se o bydlení, jež určitě stojí za to.

Luxusní vila 6+kk ve Velké Chuchli

Naším prvním tipem je prostorná vila v Praze 5, konkrétně ve Velké Chuchli, Na Hvězdárně. Jedná se o objekt se zahradou, který náleží do nového projektu, který by měl dokonale podpořit exkluzivní bydlení v této části hlavního města. Vila disponuje jedno podzemní a dvě nadzemní podlaží. Dispozičně je řešena jako 6+kk. Leží v členité zahradě a nabízí dostatečné soukromí podobně jako mnohé další developerské projekty v Praze.

Dům 5+kk v Jinonicích

Další zajímavý tip se týká velkého rodinného domu 5+kk v Praze 5, konkrétně v lokalitě Na Hutmance. Jedná se o rodinný dům nabízející poměrně velkorysý prostor. Zasazen je do velmi klidné vilové čtvrti v pražských Jinonicích. K domu náleží také prostorná zahrada mající plochu 42 m2. Využít můžete samozřejmě i parkovacího stání a dvou teras. Především ta v horním patře se skvostným výhledem do okolí rozhodně stojí za to.

Skvěle vybavený dům 6+kk v Praze 9

Vynikající prostředí k bydlení nabízí také Praha 9 – Kyje. Právě tady se nachází třípodlažní budova postavená v zajímavém historickém stylu. Jejím základem je pochopitelně dřevo a kámen, tradiční to materiály. Užitná plocha objektu je neuvěřitelných 371 m2. Jinak tady není problém měnit dispoziční pojetí ložnic. Samozřejmostí je u tohoto objektu venkovní stání a garáž. Zapomenout nelze ani na rozlehlou zahradu mající 500 m2.

 

Vybrat si můžete určitě nejen z těchto objektů. K dispozic jsou stejně jako mnohé další na Homeland.cz.

Nabídka nemovitostí

Nové články