Prodej rodinného domu, Dobrá, 300 m2

Dobrá

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dobré

Informace k domu

Nabízíme exkluzivně k prodeji cihlový dům v obci Dobrá, na kterém byla zahájena přestavba s cílem vybudovat 3 až 6 nových bytových jednotek různých velikostí. Dům má hlavní vchod se širokým schodištěm k jednotlivým bytům v přízemí a do vyšších pater. V současnosti jsou provedeny bourací práce, byly vyzděné některé nové příčky, proveden rozvod vody, odpadů a ústředního topení k jednotlivým bytům v 1. a 2. NP, rovněž jsou vyvedeny stoupačky do půdního prostoru. Tento půdní prostor je vhodný pro vestavbu dalších bytů. Střecha a plechová krytina jsou v dobrém stavu. Pozemek má velikost 647 m2, z toho zastavěná plocha s nádvořím je 340 m2 a 307 m2 zahrada. K domu náleží přípojka EL., vody a plynu, odpady jsou prozatím svedeny do vlastního septiku. Dům se nachází v klidné lokalitě nedaleko centra obce s výbornou dostupností služeb. Nemovitost je vhodná jako budoucí vlastní bydlení pro rozšířenou rodinu, zároveň jako investice pro menší developery. Pro vážné zájemce je k dispozici částečná dokumentace budoucího stavu.
Pro více informací kontaktujte makléře. Uvedená cena platí při financování kupní ceny v hotovosti nebo úvěrem zprostředkovaným STING Finance. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Dobrá
ID
97863
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
200 m2
Podlahová plocha
300 m2
Plocha nemovitosti
647 m2
Plocha zahrady
300 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 325 lidí

Prodejce

Daniel Bučko

Daniel Bučko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobré?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu