Prodej pozemku pro bydlení, Frymburk, 744 m2

Frymburk, okres český krumlov

Cena na vyžádání /za metr čtvereční Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Frymburku

Informace k pozemku

Představujeme exkluzivní stavební waterfront pozemky přímo u břehu Lipna v lokalitě Frymburské pole.

Projekt Lipno Loggia - Jedná se o zcela jedinečnou luxusní lokalitu "amazing places" zaměřenou na dostatek soukromí uprostřed zeleně a přírody, s výhledem na vodu, lesy a částečně i na centrum městyse Frymburk. Pozemky jsou vhodné pro rekreační objekty, obklopené vzrostlými stromy s přímým vstupem na privátní pláž a případně i molo s lodí. Výhodou je naprostý klid, jižní orientace a možnost využití částečného svahu.

Nyní probíhá rekonstrukce stávající příjezdové cesty a vybudování nové infrastruktury, včetně komunikace, vlastních vrtů na vodu a připojení do el. sítě. Po rezervaci pozemku poskytujeme nezávaznou architektonickou studii na rekreační dům, který je přizpůsoben podobným podmínkám, splňuje nejnáročnější požadavky a poskytuje mimořádné prostředí k rekreaci pro Vaši rodinu, nebo případné zákazníky. Typ a tvar domu je výhradně v režii budoucího majitele pozemku a podléhá vlastnímu povolovacímu řízení.

Pozemky jsou dle územního plánu zařazeny jako Plochy rodinné rekreace (RI)
Hlavní využití: území pro rekreační ubytování v chatách, stavby pro rodinnou rekreaci, chaty, chalupy, pozemky související dopravní a technické infrastruktury.
Zástavba v rozvojových plochách bude vždy řešena s limitem max. 1 nadzemního podlaží plus podkroví, podíl zastavěných a dalších zpevněných vsakování dešťových vod neschopných ploch může činit max. 40 % plochy pozemku.

V okolí Frymburku jsou dostupné veškeré lipenské aktivity, cyklistika, turistika, rybaření, vodní sporty, bruslení, lyžování, běžky a další. V okolí najdete vše co potřebujete k rekreaci, obchody, restaurace, cyklostezky, sjezdovky a wellness.

Využijte příležitosti k rezervaci luxusního pozemku na vyjímečném místě přímo u břehu a realizujte zde svůj záměr, který se bude zhodnocovat po generace.
Exkluzivně nabízíme celoroční údržbu a správu pronájmu nové nemovitosti v období Vaší nepřítomnosti. Zajišťujeme kompletní právní služby a podporu při výstavbě.

www. lipno-logia . cz

Kontaktujte specialistu na investice v Lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě se zastavte na nezávaznou prohlídku.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Frymburk, okres český krumlov
ID
000073
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
744 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Lipno Real s.r.o.

Lipno Real s.r.o.

Lipno nad Vltavou 89, Lipno nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 127 lidí

Prodejce

Ing. Marek Ertl

Ing. Marek Ertl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Frymburku (okr. Český Krumlov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu