Prodej bytu 1+kk, Česká Třebová, Trávník, 34 m2 (ID: 2823812)

Trávník, Česká Třebová

2 339 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 147 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v České Třebové

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi krásné byty v developerském projektu Rezidence Rozmarýn v České Třebové. Nově zrekonstruované 1+kk v 5. nadzemním podlaží.
Nabízíme Vám byt o celkové velikosti 34,9 m², který se nachází v 5. nadzemním podlaží, k bytu náleží výhradní užívání lodžie o velikosti 3,1 m² a sklep o velikosti 1,3 m².

Byty se budou prodávat čerstvě po rekonstrukci. Standardy bytů jsou plovoucí laminátové podlahy, velkometrážní dlaždičky v koupelně, závěsné WC, dubové dveře, LED osvětlení a celkově moderní minimalistický design.

Dům se nachází na strategickém místě - v blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost - městský úřad, školy, školky, obchody, supermarket, lékaře, vlakové nádraží, atd. Celá stavba je energeticky nenáročná díky nově vybudovaným rozvodům elektřiny a kotli na zemní plyn, který vytápí celý dům. Energetická náročnost podle PENB je B - velmi úsporná, takže náklady na bydlení v tomto projektu budou velmi nízké.
Financování Vám rádi zajistíme ZDARMA. Budeme se na Vás těšit!

Parametry bytu

Cena
2 339 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Trávník, Česká Třebová
ID
509
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
34 m2
Patro
4. z 8
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
34 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 354 lidí

Prodejce

Markéta Misíková

Markéta Misíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v České Třebové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu