Prodej pozemku, Stráž nad Ohří - Osvinov, 51166 m2

Stráž nad Ohří, Osvinov

31 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 0 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Stráži nad Ohří

Informace k pozemku

Hledáte vhodnou investici na Karlovarsku?
Přestavuji k prodeji soubor pozemků o rozloze 51.166 m2 v obci Osvinov u obce Stráž nad Ohří, která se nachází asi 2,5 km na severozápad od Stráže nad Ohří. V katastru jsou pozemky vedeny jako trvalý travní porost, podle návrhu úp. jsou značené jako Plochy veřejných prostranství ..
Pozemky se nachází na mírně svažitém porostu z velké části louky a pastviny, z části porostlé náletovými stromky a keři. Kolem některých pozemků protéká Osvinovský potok.
Pozemek je vhodný k provozování zemědělské činnosti ve stávajícím stavu jakožto louka s možností chovu ovcí, chovu koní apod.
Pro svou výbornou dostupnost z přilehlé obecní silnice a oblíbenost místní lokality jsou zmíněné pozemky skvělou příležitostí do budoucna a v neposlední řadě, někdo si touto koupí může splnit svůj sen, neboť o loukách se právem říká, že jsou zapomenutým klenotem naší přírody.
Těším se na Vás na viděnou.

Parametry pozemku

Cena
31 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Stráž nad Ohří, Osvinov
ID
N00356
Lokalita objektu
Samota
Podlahová plocha
51166 m2
Plocha nemovitosti
51166 m2
Komunikace
Asfaltová

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Dagmar Jánská

Dagmar Jánská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Stráži nad Ohří?


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu