Pronájem bytu 1+kk, Slavkov u Brna, Na golfovém hřišti, 25 m2 (ID: 3069375)

Na golfovém hřišti, Slavkov u Brna

10 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(( + energie ))

Prémioví partneři v Slavkově u Brna

Informace k bytu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje dlouhodobý pronájem v blízkosti centra města Slavkov u Brna. Jedná se o dispozici 1+kk, možnost pronájmu je i s veškerým vybavením - postel, vestavěná skříně, komoda, psací stůl, jídelní stůl, židle, TV, případně dle domluvy. Dále je zde možnost využítí venkovního posezení a také vlastního parkovacího místa.

Uvedená cena nájmu je včetně platby za TV a internet, ale bez energií. Měsíční záloha za energie 2 500,- Kč. Při podpisu smlouvy je požadována vratná kauce ve výši 20 000,- Kč.

V blízkosti je nejen samotné centrum města, ale také golfové hriště, koupaliště, teniskové kurty a zámek Slavkov. Nastěhování možné dle domluvy.

V případě Vašeho zájmu kontaktujte přímo realitní kancelář, provize RK je ve výši nájemného 10 000,- Kč + DPH. Ev. číslo: 639468.

Parametry bytu

Cena
10 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
( + energie )
Aktualizováno
11. 3. 2024
Adresa
Na golfovém hřišti, Slavkov u Brna
ID
640082
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
25 m2
Patro
1.
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
25 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 86 lidí

Prodejce

Blanka Lemonová

Blanka Lemonová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Slavkově u Brna?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu