Prodej restaurace, Praha - Žižkov, Pitterova, 142 m2 (ID: 3099487)

Pitterova, Praha 3, Žižkov

22 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 846 Kč /za měsíc

(Cena: 22 000 000 Kč + DPH, v ceně parkovací místo a sklep)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

ID: SaleCPRestaurant

Prodej nemovitosti nebo firmy, která vlastní nemovitost, v luxusní rezidenci. Jedna se o nemovitost (provoz restaurace), která má stálého nájemníka (plátce DPH). Udělaná kompletní rekonstrukce prostoru včetně povolení na provoz restaurace a společenský klub. V nemovitosti je možné jak provozování plnohodnotné restaurace, společenského klubu, tak i čehokoliv jiného. Cena za prodej firmy vlastníci nemovitost nebo samotné nemovitosti (kupující si může vybrat). V ceně prodeje jsou veškeré povolení, zařízení restaurace a nábytek restaurace v ceně není. Koupit lze, jak s nájemníkem, který má nájemní smlouvu na 5+5+5 let, tak i bez. Čisté nájemné je tedy 6,6% roční výnos. Lze také vypovědět nájemní smlouvu s 6 měsíční výpovědní lhůtou. Nájemník by chtěl zůstat a pronajímat nemovitost dále. Je to super nabídka na investici.

Pokud kupující bude plátcem DPH, tak má možnost koupit nemovitost v režimu přenesení daňové povinnosti, tedy nehradí DPH a stát mu DPH nevrací. V případě, že kupující není plátcem DPH, doporučujeme koupit firmu s.r.o.

Komerční prostor o velikosti 142m2, součásti kterého jsou sklep, jedno parkovací stání v podzemní garáži a 2 terasy 100m2. Je umístěn v přízemí, u hlavního vstupu do rezidence a zároveň poblíž recepce. Tento komerční prostor kompletně vybaven kvalitním designovým nábytkem a je zařízen profesionálními elektronickými spotřebiči. Restaurace prošla zásadní rekonstrukci s instalací vzduchotechniky, nových oken, dveří, nová kuchyň, bar, nábytek, vybudování 2 VIP salonků atd.

Velice výhodné umístěni. Nachází se ve velké rezidenci s 550 nadstandardními luxusními byty, což znamená majetnější klientelu. A zároveň je obklopená dalšími bytovými domy. Podle územního rozhodnutí v okolí bude vybudovaná nová velká rezidenční čtvrť pro dalších 3-4 tisíc lidi - tímto značně vzroste i počet klientů. Velice nízká konkurence v okolí - žádné další velké kavárny nebo restaurace.

Restaurace je připravena k prodeji

Cena: 22 000 000 Kč + DPH, v ceně parkovací místo a sklep

Volejte, pište: Viber, WhatsApp, Telegram
Při telefonování prosím sdělte ID číslo inzerátu.

Parametry nemovitosti

Cena
22 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena: 22 000 000 Kč + DPH, v ceně parkovací místo a sklep
Aktualizováno
4. 1. 2024
Adresa
Pitterova, Praha 3, Žižkov
ID
ID:SaleCPRestaurant
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
142 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
100 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, MHD, Autobus
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Igor  Chotinskij

Igor Chotinskij

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu