Prodej pozemku pro bydlení, Košařiska, 2726 m2

Košařiska

2 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 820 Kč /za měsíc

(Konečná cena včetně právního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Košařiscích

Informace k pozemku

Naše společnost Vám v zastoupení majitele nabízí stavební pozemek o ploše 2 726 m2 ve velmi žádané, klidné lokalitě chráněné krajinné oblasti CHKO Beskydy obce Košařiska - lokalita "Bahna".

Malebná beskydská vesnice Košařiska leží nad horskou říčkou Kopytnou a na svazích zdejších vrchů. Členitá "dědina", s územím rozbrázděným hlubokými údolími s horskými bystřinami, nad nimiž se týčí kopce Kikula, Gruniček, Skalka nebo Kičera a dominují vrcholy Ostrého (1044 m) a Kozubové (982 m).

Celoroční přístup na pozemek po obecní komunikaci (z horní části pozemku) bude dle plánu obce vybudován v průběhu roku 2023, stejně tak možnost napojení na inženýrské sítě (elektřina, voda, plyn, kanalizace). Dle územního plánu, se nabízený pozemek se nachází v zóně SB - pozemky a stavby pro bydlení v rodinných domech. Hlavní využití je vyhrazeno pro bydlení v rodinných domech. Parcela na velice mírně svažitém pozemku je nepravidelného obdélníkového půdorysu o rozměrech cca 27 m x 100 m. Budoucí stavbu možno situovat v horní třetině pozemku. Spodní část pozemku (plocha cca 400 m2) tvoří lesnatý porost.

Mezi zástavbou centra obce najdeme obecní úřad, prodejnu potravin, hostinec, ale také stylovou budovu místní základní školy a oblíbený přírodní kulturní areál.

Do obce dorazíte, když na hlavním tahu z Třince na Slovensko odbočíte v obci Bystřice doprava. Můžete také použit autobusovou dopravu z Třince nebo Bystřice (autobusová zastávka je 2 min. pěší chůzí). Ve vzdálenosti 9 km severně leží město Třinec, 17 km severně město Český Těšín, 23 km západně město Frýdlant nad Ostravicí a 26 km západně město Frýdek-Místek.

Finanční poradenství zajistíme zdarma s výhodným úročením. Pro další informace kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Parametry pozemku

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Košařiska
ID
941/4500
Plocha nemovitosti
2726 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AZET reality

AZET reality

Vítkovická 3276/2a, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Kamil Dolinek

Kamil Dolinek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Košařiscích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu