EU finance banner

Prodej pozemku pro bydlení, Zápy, 878 m2

Zápy

8 500 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 41 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zápech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Postavte si dům podle vlastních představ. Soccer Reality vám exkluzivně nabízí na prodej pozemek o velikosti 878 m2 v obci Zápy.

Pozemek je na vynikajícím místě. Těžko se najde podobný poblíž Prahy.

Je čtvercového tvaru. Všechny inženýrské sítě jsou vybudovány. Elektřina, plyn, vodovod, kanalizace, příjezdová komunikace. Pozemek je určen k výstavbě rodinného domu (bungalov), zastavitelnost je 30 % a maximální výška domu je 9 metrů. Pozemek je ze tří stran oplocen.

Pozemek se nachází v menší rodinné zástavbě, najdete zde velmi milé sousedy. A to nejen mezi lidmi, ale i mezi zvířaty. Kousek od pozemku se nachází dvě obory s jeleny a laněmi, které zpestří vaše večerní procházky. Jedna z obor přímo sousedí s pozemkem.

Zápy jsou výjimečné svou lokalitou. Sednete do auta a za 5 minut jste v Brandýse nad Labem, kde se nachází veškerá občanská vybavenost. Pokud potřebujete do Prahy, do deseti minut jste na Černém Mostě. Zároveň vám vaše obec nabídne klid a atmosféru malého města.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Parametry pozemku

Cena
8 500 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 2. 2024
Adresa
Zápy
ID
N63715
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
878 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SOCCER REALITY s.r.o.

SOCCER REALITY s.r.o.

bratří Dohalských 144/8, Praha 9

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Zdeněk Turek

Zdeněk Turek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zápech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu