Prodej bytu 4+1, Liberec, Haškova, 88 m2

Haškova, Liberec

5 118 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 391 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný velký byt 4 + 1 o velikosti 88 m2 v ulici Haškova v Liberci – Rochlicích. Tato nemovitost je určena pro velkou rodinu, která hledá prostor pro každého člena domácnosti. Byt je v osobním vlastnictví v rekonstruovaném panelovém domě. Je slunný a disponuje opravdu velkým prostorem.

Byt se nachází v přízemí. Panelový dům je vybaven výtahem. Parkování je možné před domem nebo v přilehlé ulici. Byt se prodává jako částečně vybavený. Jeho velkou předností je pak dvojice balkónů. Jeden balkón je přístupný z obývacího pokoje a druhý z ložnice. Jeden je otevřený a druhý zasklený. Díky tomu ho můžete využívat celoročně. Výhled je do vnitrobloku domu. Kuchyně s ostrůvkem poskytuje prostor pro každého kuchaře. Dále v bytě naleznete obývací pokoj a ještě tři další samostatné pokoje, které velmi dobře poslouží větší rodině jako ložnice a dva dětské pokojíčky. Pokud žijete sami nebo v páru, můžete množství pokojů kromě ložnice využít na dvě pracovny či šatnu nebo domácí posilovnu. Možností pro zabydlení volného prostoru je spousta a každý si jistě ihned představí, jak by místo navíc využil nejlépe pro své pohodlí a své potřeby. Některé pokoje jsou vybavené praktickými posuvnými dveřmi, které šetří místo. Poslední místností je koupelna, jejíž nespornou výhodou je, že v ní kromě toalety najdete sprchový kout i pohodlnou vanu. Pokud Vás zajímají přesné rozměry jednotlivých místností, naleznete je níže v sekci dokumenty k nabízené nemovitosti.

Liberecká čtvrt Rochlice prošla během posledních let rozsáhlou revitalizací. Nabízí kvalitní bydlení především pro rodiny s dětmi díky množství herních prvků, blízkosti školy i školky. Kompletní občanská vybavenost je samozřejmostí, v pěší dostupnosti do 5 minut je k dispozici několik supermarketů, pošta, zastávka MHD, škola, obuvník nebo zahradnictví. Parkování je v této lokalitě možné přímo na komunikaci.

Parametry bytu

Cena
5 118 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Haškova, Liberec
ID
FS002
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Patro
1. z 9
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
88 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 138 lidí

Prodejce

Václav Loužecký

Václav Loužecký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu