Prodej rodinného domu, Sobotka, Novoměstská, 127 m2 (ID: 3144147)

Novoměstská, Sobotka

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Sobotce

Informace k domu

Stylovou a citlivě zrekonstruovanou roubenku, kterou Vám nabízím, najdete v malebné a klidné části městečka Sobotka, která je jižní branou do Českého ráje. Natrefíte na ni na trase Jičín - Mladá Boleslav, pouhých 45 minut severovýchodně od Prahy. Pro chvíle volna jistě oceníte pouhých 10 minut pěšky vzdálený zámek Humprecht, přilehlý park či oblíbené místní koupaliště. Stejně tak i nepřeberné množství tras pro pěší či cykloturistiku.

Chalupa o dispozici 5+kk a užitné ploše 127 m² má pozemek o celkové výměře 436 m², kde najdete dostatek místa pro pasivní i aktivní odpočinek. Ze vstupní chodby vejdete do obývacího pokoje s kuchyňskou linkou a jídelnou, dvou ložnic či koupelny. Po dřevených schodech vystoupáte do obytného podkroví s velkou otevřenou místností, další ložnicí a toaletou. Dům je vytápěn kamny a přímotopy (koupelna a jedna ložnice), voda je z řádu, dům je napojen na kanalizaci, ohřev vody zajišťuje bojler. Dům je částečně podsklepen. Na zahradě je mimo chalupy i zděná kůlna, jejíž otevřená část vybízí k realizaci příjemného krytého posezení.

Láká Vás vidět vše na vlastní oči? Ozvěte se mi a domluvíme si společnou prohlídku této krásné roubenky, kde si můžete užívat doslova (Český) ráj na zemi.

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
17. 5. 2023
Adresa
Novoměstská, Sobotka
ID
44608
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
436 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 132 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sobotce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu