Myjem banner

Prodej rodinného domu, Tanvald, Údolí Kamenice, 324 m2

Údolí Kamenice, Tanvald

3 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 871 Kč /za měsíc

(+1% provize)

Prémioví partneři v Tanvaldě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji částečně podsklepený jednopodlažní zděný rodinný dům s podkrovím využívaným jako půda. Dům je ve zhoršeném technickém stavu a určen k rekonstrukci. Svislé nosné konstrukce jsou zděné, vodorovné nosné konstrukce strop je dřevěný trámový s rovným podhledem. Střešní konstrukce je tvořena dřevěným sedlovým krovem. Krytina střešní konstrukce je plechová v imitaci taškové krytiny (1/2).
Dispozice rodinného domu je 3+kk se zastavěnou plochou 185 m2 + garáž 25 m2. K domu náleží velká zahrada o výměře 2.268 m2. Přístup je zajištěn přes vlastní pozemek a dále z místní komunikace.
Podlahy obytných místností jsou z keramické dlažby, vinylu a PVC. V ostatních místnostech je podlaha z betonové mazaniny a na půdě je podlaha dřevěná. Okna jsou dřevěná špaletová. Vnitřní úpravy povrchů jsou z vápenných štukových omítek. Venkovní povrchové úpravy tvoří dřevěný obklad a obklad z eternitových šablon.
V přízemí domu se nachází vstupní chodba, ložnice, kuchyně s obývacím pokojem, koupelna, dílna a kotelna. Podkroví je využíváno jako půda s jedním pokojem a další možností obytného podkroví.
K domu náleží dřevěná kůlna, dřevěný zahradní domek a zděná garáž. Rodinný dům je napojen přípojkou elektřiny, splašková kanalizace je svedena do jímky a voda je z vlastní studny. Plyn není zaveden.
Rodinný dům se nachází cca 4,5km od centra Tanvaldu, 2,5 km od Smržovky a 9,5 km od Jablonce nad Nisou. V blízkosti domu se nachází autobusová zastávka ve vzdálenosti cca 500 m.
Dle územního plánu je zde možné vystavět rodinný dům, rekreační objekt a ubytovací zařízení.

Parametry domu

Cena
3 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+1% provize
Aktualizováno
8. 8. 2023
Adresa
Údolí Kamenice, Tanvald
ID
RS309396
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
324 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
324 m2
Podlahová plocha
324 m2
Plocha nemovitosti
2268 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Lokální tuhá paliva
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 76 lidí

Prodejce

Aleš Simet

Aleš Simet

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tanvaldě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu