Prodej komerční nemovitosti, Studénka, Nádražní, 259 m2

Nádražní, Studénka

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Studénce

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Velmi ráda Vám zprostředkuji prodej nemovitostí zahrnující dvě stavby z přiznaných cihel a sedlovou plechovou střechou v dobrém stavu. Celková výměra staveb činí 259m². Součástí prodeje je také pozemek okolo nich o rozloze 753m². Stavby byly využívány českými drahami jako kovárny. Nemovitost je přístupná přes pozemek ve vlastnictví ČD, a.s. Přístup je umožněn v rámci zřízeného věcného břemene. Dle aktuálního územního plánu města Studénka jsou pozemky umístěny v plochách OV - občanského vybavení. Tyto plochy umožňují výstavbu staveb a zařízení občanského vybavení veřejné infrastruktury, dalšího občanského vybavení a služeb, integrovaného bydlení v objektech občanského vybavení, staveb a zařízení pro sport a tělovýchovu, stavby ubytovacích zařízení jako jsou hotely, motely, penziony a ubytovny, garáží, veřejného parkoviště.
V minulosti bylo s nemovitostí uvažováno jako s objektem Ekocentra. K tomuto záměru byl vydán také územní souhlas stavebního úřadu pro zřízení přípojek vody (35m od hranice pozemku), elektřiny (43m od hranice pozemku), kanalizace (19m od hranice pozemku), viz nákres ve fotogalerii. Tento by bylo potřeba obnovit.
Jedná se o lokalitu s dobrou dopravní dostupností, vlakové nádraží se nachází ve vzdálenosti cca 750m, ve městě se nachází zastávky meziměstské autobusové dopravy. Napojení na dálnici D1, spojující města Ostrava, Olomouc a Brno, je možné ve vzdálenosti cca 4,5 km.
V případě zájmu zajistíme také finanční poradenství. Ev. číslo: 640771.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 2. 2024
Adresa
Nádražní, Studénka
ID
641385
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
259 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Ing. Jarmila Špirutová

Ing. Jarmila Špirutová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Studénce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu