Prodej výrobních prostor, Chlumec nad Cidlinou - Chlumec nad Cidlinou IV, Boženy Němcové, 1443 m2

Boženy Němcové, Chlumec nad Cidlinou IV

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info v RK; Včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Chlumci nad Cidlinou

Informace k nemovitosti

Nabízíme exklusivně k prodeji areál bývalého pivovaru z 18.století. Vaření piva zde bylo ukončeno v roce 1949 a od té doby, kromě skladování sloužil areál k dřevovýrobě. Od roku 2018 je jen částečně využívaný pro skladování. Část budov je nyní ve špatném technickém stavu, část budov je nadále využívaná pro skladování.

Po sedláckém povstání, po kterém vzniklo úsloví „dopadnout jak sedláci u Chlumce“, zde v roce 1775, v bývalých vrchnostenských kancelářích, došlo k podpisu zrušení roboty. Tento hlavní kancelářský objekt nyní není využívaný. Svými dispozicemi by mohl být vhodný třeba k přestavbě na ubytování a sociální služby.

V domě bývalého sládka Josefa Daňka, který je nyní ve stavu nedokončené rekonstrukce, pobývala v roce 1861 Božena Němcová. Rekonstrukci tohoto objektu by bylo možné snadno dokončit a dům rychle upravit k dalšímu využití.

Kanceláře majitelů upravené pro bydlení, nyní nejsou nevyužívané a vyžadují opravy. Pod kancelářemi jsou prostory s nedokončenou přestavbou na vinný sklep. Ostatně celé rozsáhlé prostory obrovských pivovarských sklepů lze využít pro skladování při stálé teplotě, bez nutnosti dalšího chlazení či topení. Teplota je zde celoročně víceméně stálá.

Bývalé dílny dřevovýroby, aktuálně využívané pro skladování, mají rekonstruované sociální zázemí pro zaměstnance a s menšími opravami je lze znovu uvést do provozu.

Celý areál je vhodný buď k celkové rekonstrukci a dalšímu komerčnímu využití nebo jako brownfield k přestavbě na bydlení. Zájemcům před sjednáním termínu prohlídky zašleme odkaz na virtuální prohlídku s ukázkami aktuálního technického stavu.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info v RK; Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
12. 12. 2023
Adresa
Boženy Němcové, Chlumec nad Cidlinou IV
ID
43920
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
1443 m2
Patro
2.
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Chlumci nad Cidlinou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu